Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 870

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Kamperland in Kamperland

Ervaar het gevoel van vrijheid tijdens uw vakantie in deze uniek gelegen bungalow met een prachtig weids uitzicht over de Oosterschelde met aan de horizon het stadje Zierikzee

Ervaar het gevoel van vrijheid tijdens je vakantie in deze uniek gelegen bungalow met een prachtig weids uitzicht over de Oosterschelde met aan de horizon het stadje Zierikzee. De bungalow is voorzien van alle comfort en is ingericht voor 6 personen en heeft een heerlijke beschutte achtertuin met een terras op het zuiden. In enkele minuten loop je naar het strand. Tevens beschikt deze woning over een garage met bijkeuken.

Vakantiehuis in Zeeland met uitzicht op het water

De entree van de woning biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers. Een slaapkamer heeft een lits-jumeaux en twee slaapkamers hebben elk twee éénpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers. Een ruime badkamer met bad, wastafel en toilet en een badkamer met douche en wastafel. Er is een apart gastentoilet. De sfeervolle en modern ingerichte woonkamer is voorzien van een flatscreen met digitale tv en een open haard. Je kunt hier genieten van het eindeloze uitzicht over de Oosterschelde. De aparte keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koel vriescombinatie, magnetron en een Nespresso koffiemachine. In de bijkeuken is een wasmachine en wasdroger. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning.

Waterplezier voor het hele gezin

Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan kun je de auto laten staan. Faciliteiten zijn hier binnen handbereik, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een subtropisch zwemparadijs waar de kinderen (tegen betaling) heel de dag kunnen spelen en spetteren is aanwezig op dit park. Vanuit de woning loop je in een paar minuten naar het strand.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.341,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 20-05-2024 (7 dagen) 1.406,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 1.341,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 01-07-2024 (7 dagen) 1.406,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 1.406,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna