Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Venhuizen

Venhuizen, Nederland

 

groepsaccommodatie-venhuizengroepsaccommodatie-venhuizengroepsaccommodatie-venhuizengroepsaccommodatie-venhuizengroepsaccommodatie-venhuizen
Favoriet 
 

v.a. 3.075

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Venhuizen in Venhuizen

Deze luxe en sfeervolle, vrijstaande 20 persoons vakantievilla met veel privacy, is de ultieme plek om met je familie of vrienden samen te komen.

Deze luxe en sfeervolle, vrijstaande 20 persoons vakantievilla met veel privacy, is de ultieme plek om met je familie of vrienden samen te komen. 

Groepsaccommodatie in Noord-Holland met wellnessfaciliteiten 🤩

De villa is opgedeeld in 4 wooneenheden elk met eigen sanitair en volledig ingerichte keuken. In totaal bevat de villa 6 badkamers en 10 slaapkamers, waarvan er 1 een studio is. De 10 slaapkamers van deze groepsaccommodatie zijn ingericht in boutique stijl.  Daarnaast is er ook nog een grote woonkamer met open haard en drie kleinere woonkamers als je je wilt terugtrekken. Samen weg, maar toch apart. Daarnaast zijn er drie grote ruimtes om gezamenlijk te vertoeven. In de serre staat een stamtafel met grote open haard in het souterrain bevindt zich de bar en er is een grote woonkamer met open haard in de vakantievilla zelf.
In de gezellige serre met grote haard kun je heerlijk samen eten of borrelen. Ook is er een zeer luxe uitgebreide wellness. Vanuit de luxe sauna kijk je door het panorama raam over de landerijen. Maar wellicht geefje de voorkeur aan de Turkse sauna voor 8 personen. Daarna even afkoelen onder de douche met dompelbad en stortemmer. Of kies je voor wat ontspanning in onze 12 persoons whirlpool? In onze bar met stamtafel waan je je in een café! Buiten is er een speeltoestel, trampoline en groot speelveld. Aan het einde van de straat (2,5 km) vind je de stranden van het Markermeer. Het perceel is ongeveer 1 ha groot. 

Samen leuke historische havenstadjes bezoeken 🏖

In de nabije omgeving van onze groepsaccommodatie vindt men het Markermeer en IJsselmeer met zijn strandjes en de havenstadjes Enkhuizen (sprookjeswonderland), Hoorn en Medemblik met zijn vele restaurantjes. Ook kan men hier de Westfriese Omringdijk vinden voor een fietstocht.  Amsterdam en Volendam ligt op een half uur rijden. Schuit of boot huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.781,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.781,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen