Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ833 Vakantiewoning Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 248

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ833 Vakantiewoning Oostkapelle in Oostkapelle

2 Persoons Vakantiewoning in Oostkapelle

Mooie 2 persoons vakantiewoning landelijk gelegen net buiten het dorp Oostkapelle. 

2-persoons woning met eigen terras en parkeerplaats. De woning heeft alles wat u van een heerlijke ontspannen vakantie mag verwachten, met een mooi uitzicht over de weilanden. De woning beschikt over een eigen ingang, eigen terras en parkeerplaats.

Deze zeer goed onderhouden en sfeervol ingerichte vakantiewoning ligt vlakbij centrum van Oostkapelle en is te huur voor maximaal 2 personen. Er is een ruime woonkamer met eethoek en zit gedeelte. De keuken is zeer goed uitgerust om zelf een heerlijk maaltijd te bereiden. Boven is er een luxe badkamer en slaapkamer.

U bevindt zich vlak bij Oostkapelle, waar u meerdere voorzieningen zoals winkels, fietsverhuur en gezelligheid vindt. Daarnaast ben u midden in de tuin van Walcheren met haar prachtige kustlijn en natuurgebied van 22 kilometer waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. Er zijn meerdere uitgestippelde fiets- en wandelroutes welke u langs het bos, de zee en het strand leiden, steden en dorpen zoals Vrouwenpolder, Domburg en Veere zijn eenvoudig te bereiken. Wilt u dus ook een heerlijke strandvakantie in Zeeland beleven dan moet u zeker niet wachten met het huren van dit prachtige 2-persoons vakantiehuis in Oostkapelle, u bent van harte welkom!

- Er is een fietsen schuurtje met laadpunt voor E-bike's.  
- Kinderbed en Kinderstoel op aanvraag graag bij boeking vermelden.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 543,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 22-04-2024 (7 dagen) 766,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 08-07-2024 (7 dagen) 904,-   Boek
Van 23-09-2024 t/m 27-09-2024 (4 dagen) 543,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen