Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ833 Vakantiewoning Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapellevz833-vakantiewoning-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 248

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ833 Vakantiewoning Oostkapelle in Oostkapelle

2 Persoons Vakantiewoning in Oostkapelle

Mooie 2 persoons vakantiewoning landelijk gelegen net buiten het dorp Oostkapelle. 

2-persoons woning met eigen terras en parkeerplaats. De woning heeft alles wat u van een heerlijke ontspannen vakantie mag verwachten, met een mooi uitzicht over de weilanden. De woning beschikt over een eigen ingang, eigen terras en parkeerplaats.

Deze zeer goed onderhouden en sfeervol ingerichte vakantiewoning ligt vlakbij centrum van Oostkapelle en is te huur voor maximaal 2 personen. Er is een ruime woonkamer met eethoek en zit gedeelte. De keuken is zeer goed uitgerust om zelf een heerlijk maaltijd te bereiden. Boven is er een luxe badkamer en slaapkamer.

U bevindt zich vlak bij Oostkapelle, waar u meerdere voorzieningen zoals winkels, fietsverhuur en gezelligheid vindt. Daarnaast ben u midden in de tuin van Walcheren met haar prachtige kustlijn en natuurgebied van 22 kilometer waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. Er zijn meerdere uitgestippelde fiets- en wandelroutes welke u langs het bos, de zee en het strand leiden, steden en dorpen zoals Vrouwenpolder, Domburg en Veere zijn eenvoudig te bereiken. Wilt u dus ook een heerlijke strandvakantie in Zeeland beleven dan moet u zeker niet wachten met het huren van dit prachtige 2-persoons vakantiehuis in Oostkapelle, u bent van harte welkom!

- Er is een fietsen schuurtje met laadpunt voor E-bike's.  
- Kinderbed en Kinderstoel op aanvraag graag bij boeking vermelden.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 543,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 22-04-2024 (7 dagen) 766,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 08-07-2024 (7 dagen) 904,-   Boek
Van 23-09-2024 t/m 27-09-2024 (4 dagen) 543,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna