Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Oude Willem

Oude willem, Nederland

 

vakantieboerderij-oude-willemvakantieboerderij-oude-willemvakantieboerderij-oude-willemvakantieboerderij-oude-willemvakantieboerderij-oude-willem
Favoriet 
 

v.a. 752

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Oude Willem in Oude willem

Deze rookvrije, comfortabele vakantiewoning is uitermate geschikt voor familie-/vrienden-/paardrijd- /fiets- (ATB)en wandelgroepen. Gelegen middenin het Nationaalpark Drents-Friese Wold, dichtbij Diever en Appelscha met de natuur tot aan de voordeur.

Midden in de natuur, ruimte om je heen en rust. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen rennen en spelen, geen verkeer. Dit rookvrije, comfortabele vakantiehuis in Drenthe is uitermate geschikt voor familie-/vrienden-/paardrijd-/fiets- (ATB)en wandelgroepen. De combinatie van karakteristieke elementen, een kwalitatief hoogwaardige inrichting, moderne accessoires en mooie kleuren geven onze groepsaccommodatie een 'landelijke stijl' en een geheel eigen sfeer waarin je jezelf zeker thuis voelt. 

Genieten van het panoramisch uitzicht vanuit je vakantiehuis in Drenthe

De woonkamer staat geheel tot je beschikking. De keuken is van alle gemakken voorzien om een heerlijk diner te bereiden. De woning heeft 5 slaapkamers met ieder een eigen uitstraling. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping. Buiten is een mooie overkapping aanwezig met een buitenkeuken. Vanuit het buitenverblijf kun je genieten van een mooi panoramisch uitzicht over het natuurgebied. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden zoals een trampoline, mammoetskelters, schommels, duikelrek, zandbak en een kinderboerderij.

Een groepsaccommodatie in Drenthe middenin het hart van het Nationaal Park Drents-Friese Wold


De vakantiewoning ligt middenin het hart van het Nationaal Park Drents-Friese Wold aan de rand van onze camping. Vanaf het terrein kun je direct de bossen in wandelen of fietsen. Oude Willem is een streek tussen Diever en Appelscha in. Je kunt in het nationale park genieten van heidegebieden, vennetjes, stuifzandgebieden, begrazingsgebieden met Drentse Heideschapen, Schoonebeker schapen en Schotse Hooglanders.

Samen een huifkartocht maken

Voor de recreatieve gast is hier van alles te beleven o.a. bezoekerscentrum, schaapskooi en onderduikershol. Daarnaast is er ook een huifkar verhuur bedrijf gevestigd bij de accommodatie, maak samen met je groep een mooie rondrit met huifkar door de mooie natuur. Fietsen kun je huren en er zijn diverse fiets- en wandelroutes.

Bekijk hier de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.260,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 27-05-2024 (7 dagen) 1.964,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn