Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Barchem

Barchem, Nederland

 

groepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchem
Favoriet 
 

v.a. 2.839

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Barchem in Barchem

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot 40 personen.Geschikt voor families, vriendengroepen, zorggroepen en sportieve groepen.Tevens te gebruiken als vergaderlocatie, de benodigde faci...

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot 40 personen. Voor groepen groter dan 40 personen is er de mogelijkheid om op aanvraag het naastgelegen recreatiehuis erbij te huren met ruimte voor nog eens 10 personen. Zeer geschikt voor families, vriendengroepen, zorggroepen en sportieve groepen. Tevens te gebruiken als vergader locatie, de benodigde faciliteiten hiervoor zijn aanwezig. 

Een vakantiehuis in Gelderland met panorama uitzicht 

Het gebouw bestaat uit 2 gekoppelde woningen. Er is een doorgang van binnenuit. Je hebt de beschikking over 2 woonkamers en een serre met panorama over de weilanden. Er zijn 2 keukens waarvan er 1 is ingericht als horecakeuken (zie keukenvoorzieningen). In totaal zijn er 14 slaapkamers waarvan 4 op de benedenverdieping en 10 op de bovenverdieping. Zes slaapkamers beschikken over een eigen douche en toilet. Verder zijn er nog 5 ruime luxe badkamers. Het gebouw is drempelloos en aangepast voor minder validen. In totaal zijn er drie ruime overkapte terrassen met tuinmeubilair en barbecue. Er zijn 2 kinderledikanten en 2 kinderstoelen in de accommodatie aanwezig. Het naastgelegen vakantiehuis heeft de volgende indeling: op de begane grond is de keuken met bar. Tafels en stoelen zijn ruim aanwezig. Er is een zitgedeelte met tv. De eerste verdieping bestaat uit één slaapvertrek voor 10 personen met een aparte douche. Naast een voetbal-volleybalveld, 2 trampolines, meerdere tafeltennistafels een schuur met skelters is er ook een stormbaan, tokkelbaan en een kabouterpad door het bos.
Eigenlijk een compleet speelparadijs voor de kinderen! 

Samen struinen door de bossen

Het dorpje Barchem ligt aan de voet van de Lochemse Berg met zijn alom bekende Witte Wievenkoele. Een zeer mooie bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Er zijn routes voor mountainbikers. Omliggende plaatsen zijn onder andere Lochem met een historische binnenstad, Borculo met een brandweermuseum en Ruurlo met een klimbos. Voor de allerkleinsten is er het kabouterpad.



Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.139,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.139,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath