Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Zoutelande

Zoutelande, Nederland

 

vakantiehuis-zoutelandevakantiehuis-zoutelandevakantiehuis-zoutelandevakantiehuis-zoutelandevakantiehuis-zoutelande
Favoriet 
 

v.a. 571

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Zoutelande in Zoutelande

Kom tot rust in dit vakantie huis, gelegen onderaan de duinen en toch dichtbij het centrum. Geniet op de fiets van de mooie natuur of ga een dagje naar Domburg of Middelburg.

Bij deze groepsaccommodatie maak je herinneringen, ontspan je, heb je lief, geniet je, rust je uit & meer! 5 minuten loopafstand van de zee, omringd door duinen, bos en strand in een fietsvriendelijke omgeving.

Groepsaccommodatie in Zeeland met het strand op loopafstand 

De vakantiewoning ligt op een autoluw en kindvriendelijk park met eigen parkeerplaats. De recent geheel gerenoveerde woning (juni 2020) biedt een sfeervol, hygiënisch, praktisch en comfortabel onderkomen met een tikkeltje luxe. Extra aandacht is uitgegaan naar kindvriendelijk- en veiligheid en er is 1 huisdier welkom. Een heerlijke woning van alle gemakken voorzien (wifi, digitale TV, wasmachine, droger, 'emma' matrassen, combi-oven, filterkoffie apparaat, nespresso, toaster, vaatwasser, regendouche, apart toilet, afgesloten en private tuinen rondom, fietsenstalling met oplaadpunt, buitenkraan etc.). De begane grond kent een gezellige woonkamer, open keuken en sfeervol eetgedeelte. Daarnaast een ruime slaapkamer met twee bedden en een wastafelmeubel, apart toilet en de inloopdouche met wastafelmeubel, föhn. De eerste etage heeft een ruime overloop met dakraam en inbouwkast. Een slaapkamer met twee bedden en dakkapel en tevens een ruime slaapkamer met twee bedden, wastafelmeubel en kastenwand. De gehele woning is voorzien van CV, PVC-vloer en een (handdoek)radiator in elke ruimte en kent verrassend veel bergruimte. Er is tevens een strijkijzer en babybad aanwezig.

Verblijven aan de kust 

5 minuten loopafstand van de zee, omringd door duinen, bos en strand in een fietsvriendelijke omgeving. De groepsaccommodatie ligt op een autoluw en kindvriendelijk park met eigen parkeerplaats. Er is een speeltuintje aanwezig. Het parkje ligt onderaan de duinen; de hoogste van Nederland. Hoe fijn is het om de grootste speeltuin dichtbij te hebben?! Het centrum van Zoutelande (van alle faciliteiten voorzien en erg gezellig qua boulevard, terrasjes, boetiekjes etc.) is op 5 min. fietsen of 10 min. lopen. Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein.  Het strand ligt letterlijk op loopafstand, de zee kun je horen ruisen! Tel daar de meeste zonuren per jaar bij op en een vakantie aan het strand in Zoutelande is een feest! Het centrum van Zoutelande is op enkele minuten fietsen bereikbaar en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, souvenir-zaken, een fietsverhuur en verse bakker. Het mondaine Domburg ligt op een half uurtje fietsen, net als Middelburg met haar vele monumenten.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 846,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid