Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1081 Vakantiewoning Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

 

vz1081-vakantiewoning-sint-annalandvz1081-vakantiewoning-sint-annalandvz1081-vakantiewoning-sint-annalandvz1081-vakantiewoning-sint-annalandvz1081-vakantiewoning-sint-annaland
Favoriet 
 

v.a. 325

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1081 Vakantiewoning Sint-Annaland in Sint-Annaland

5-Persoons vakantiechalet op vakantiepark de Krabbenkreek te Sint Annaland

Vakantie in Zeeland op een kindvriendelijk vakantiepark kunt u hebben, door dit ruime 5-persoons vakantiechalet te huren in Sint-Annaland. Sint-Annaland ligt op Tholen en grenst aan de Grevelingen en de Oosterschelde en biedt daarmee zeer veel watersport mogelijkheden en heeft vlakbij een klein, maar gezellig strand waar het water zo helder is dat u de vissen kunt zien zwemmen. Heerlijk om met de kinderen de natuur te verkennen door het maken van mooie fietstochten of gezellige wandelingen, de omgeving leent zich er uitstekend voor.

Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook niet ver. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Rust, gezelligheid, natuur en water voor iedereen, of u nu alleen met uw partner komt of gezellig met de kinderen, u bent van harte welkom. U hoeft enkel maar dit gezellige vakantiechalet te huren voor maximaal 5 personen en u kunt gaan genieten van een heerlijke vakantie in Sint-Annaland op Tholen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 612,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn