Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Handel

Handel, Nederland

 

vakantieboerderij-handelvakantieboerderij-handelvakantieboerderij-handelvakantieboerderij-handelvakantieboerderij-handel
Favoriet 
 

v.a. 976

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Handel in Handel

Sfeervolle (rookvrije) groepsaccommodatie, landelijk gelegen in de Peel. Een unieke plek om met familie of vrienden samen te zijn, uit te rusten of te genieten van ruimte en natuur. De groepsaccommodatie is niet geschikt voor jeugd...

(rookvrije) Vakantieboerderij, landelijk gelegen in de Peel. Verbouwd voor groepen t/m 20 personen (en 1 baby). Een unieke plek om met familie of vrienden samen te zijn. Ook een plek om ongestoord te vergaderen of te trainen. De groepsaccommodatie is niet geschikt voor jeugd-/studentengroepen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met voetbalveld

Je komt aan via een eigen oprit en parkeerplaats. De leefruimte heeft een zithoek met zitbanken en fauteuils, van waar je door de grote glazen 'staldeuren' een weids uitzicht hebt. In de leefruimte is een aparte tv-hoek. Er is een tafelvoetbalspel, een sjoelbak, een dartbord met pijltjes, diverse boeken, puzzels, duplo, auto's en gezelschapsspellen. Er is een apart eetgedeelte, met aangrenzend een open keuken die van alle gemakken is voorzien. De vakantieboerderij biedt slaapplaats aan 20 personen en 1 baby extra. Er zijn 9 slaapkamers, waarvoor dekbedden en kussens aanwezig zijn. Je kunt zelf bedlinnen meenemen, maar desgewenst is bedlinnen te huur. Op 1 van de slaapkamers boven staat een houten kinderbedje met matras. Alle 9 slaapkamers hebben een badkamer met douche, wastafel en toilet. De keukendeur uitlopend, kom je op het terras. In de houten blokhut staat een tafeltennistafel (met batjes en ballen). Je kijkt uit over het royale buitenterrein, met o.a. een voetbalveld, een kinderspeelplek met schommels en trampoline. Mocht je fietsen meenemen, dan kun je deze in de schuur stallen.

Samen struinen door de bossen

De groepsaccommodatie ligt aan een rustige weg in een gebied van bos- en boerenlandschap, akkers en weilanden. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Er ligt een informatiemap klaar met tal van mogelijke dagbestedingen: wandel-, fiets-, skeelerroutes, bossen, speeltuinen, attractieparken, musea, natuurcentrum, agro-bezichtigingen, boerengolf, zwemmen, roeien, restaurants, etc. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.503,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.503,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.503,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.503,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen