Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Oijen

Oijen, Nederland

 

groepsaccommodatie-oijengroepsaccommodatie-oijengroepsaccommodatie-oijengroepsaccommodatie-oijengroepsaccommodatie-oijen
Favoriet 
 

v.a. 3.093

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Oijen in Oijen

Uitzonderlijke groepsaccommodatie in een Kasteel! Samen met uw familie of vriendengroep kunt u een weekend, midweek of week verblijven in het nostalgische kasteel met sfeervolle kasteelkamers.

Uitzonderlijke groepsaccommodatie in een Kasteel! Samen met je familie of vriendengroep kun je een weekend, midweek of week verblijven in het nostalgische kasteel!

Een groepsaccommodatie in Brabant met kasteeltuin 

Vanuit de kasteeltuin betreed je het oostelijke huis van het kasteel, waarin de zeer comfortabele groepsaccommodatie is gevestigd. Dit huis beschikt o.a. over een riante woonkamer met open haard, een landelijke keuken met aangrenzend een ruime eetkamer en tien 2- persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Er zijn 2 verschillende etages in het 15e eeuwse kasteel. De gehele groepsaccommodatie straalt zowel het karakteristieke van vroeger uit als de luxe van nu. Buiten kun je zitten onder de veranda, plezier maken in de riante kasteeltuin of wandelen op de bijbehorende dijk met uitzicht over de weilanden en de Maas.

Voel je als een prins of prinses tijdens je weekendje weg in Brabant 

Buiten de kasteeltuin kun je ook volop genieten van veel wandel- en/of fietsplezier in het natuurschoon die de omgeving rijk is. Tegelijkertijd zijn er op korte afstand ook tal van horeca- en recreatiegelegenheden, bijvoorbeeld aan de veelzijdige Maasroute, in het centrum van Oss (op 5 km afstand), of met het pontje over in het mooie Gelderland.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn