Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk, Nederland

 

groepsaccommodatie-wolphaartsdijkgroepsaccommodatie-wolphaartsdijkgroepsaccommodatie-wolphaartsdijkgroepsaccommodatie-wolphaartsdijkgroepsaccommodatie-wolphaartsdijk
Favoriet 
 

v.a. 1.574

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 72 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Wolphaartsdijk in Wolphaartsdijk

Groepsaccommodatie annex zeilschool bestaande uit 2 verdiepingen. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 72 personen en ligt direct aan het schone en zoute Veerse Meer.

Groepsaccommodatie annex zeilschool bestaande uit 2 verdiepingen. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 72 personen en ligt direct aan het schone en zoute Veerse Meer.

Een vakantiehuis in Zeeland met veel sport- en spelmogelijkheden

Dit vakantiehuis telt twaalf slaapkamers op de eerste verdieping. Het aantal slaapkamers is afhankelijk van de grote van de groep. Ben je met 30 personen dan krijg je 5 slaapkamers tot jullie beschikking. Elke kamer is geschikt voor zes personen (3 stapelbedden) en heeft een douche, toilet en wastafel. Op de begane grond is een ruime eetzaal annex bar aanwezig met aangrenzende keuken die van alle gemakken voorzien is. Bovendien is op de gehele benedenverdieping WiFi aanwezig. Buiten is een ruim gazon beschikbaar voor sport- en spelactiviteiten. 

Speel samen een potje midgetgolf of bezoek het historische stadje Goes

Op loopafstand is een midgetgolfbaan, een speeltuin, een supermarkt met bakker en bezorgservice, diverse restaurantjes, snackbars en cafés. Verder zijn er mooie fiets -en wandelroutes beschikbaar met eventueel fietsverhuur. Het historische stadje Goes bevindt zich op ongeveer acht kilometer afstand. Goes is het winkelhart van de omgeving met vele uitgaan -en winkelmogelijkheden.

Bekijk de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn