Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ulrum

Ulrum, Nederland

 

vakantieboerderij-ulrumvakantieboerderij-ulrumvakantieboerderij-ulrumvakantieboerderij-ulrumvakantieboerderij-ulrum
Favoriet 
 

v.a. 1.149

  • Beoordeeld met een 9.9
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Ulrum in Ulrum

Kom tot rust in deze vakantieboerderij met een weids uitzicht over de akkers. Met veel activiteiten op fietsafstand kun je optimaal genieten van de natuur ☘️

Je kunt genieten in deze voormalige boerderij met veel rust en privacy. De groepsaccommodatie is ruim en mooi gelegen tussen de Groningse akkers. Je bent vlakbij de Waddenzee, het Lauwersmeer, Schiermonnikoog en prachtige dorpjes zoals Zoutkamp. Genoeg vertier in de buurt dus!

Vakantieboerderij in Groningen met weids uitzicht 🏡

Nabij de Waddenzee en het Lauwersmeer vind je deze accommodatie voor 10 personen. Je slaapt in de schuur van een voormalige boerderij. In de boerderij zijn vijf mooie en ruime 2-persoons kamers gecreëerd met een privé badkamer met douche en bad. De bedden zijn voor je opgemaakt en in de badkamers zijn handdoeken aanwezig. De sfeervolle 'gelagkamer' vormt de gezamenlijke ruimte met een eettafel, zithoek en keuken. De keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, magnetron en vaatwasser. Rondom de groepsaccommodatie is alle ruimte. Geniet van de zon in de boomgaard of lekker uit de wind onder de kapschuur. Direct rondom de schuur heb je weids uitzicht over de akkers. Je hebt als groep de gehele accommodatie tot je beschikking!

Trek er samen op uit 🎣

In de omgeving kun je goed fietsen, wandelen, vissen, vogels spotten of een dagje naar Schiermonnikoog gaan. De boerderij is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van weidsheid, rust en natuur. Als groep ben je bij elkaar en heb je tegelijkertijd de privacy van je eigen mooie kamer en badkamer. Er zijn 7 gewone fietsen te leen en 3 elektrische fietsen te huur. Het Nationaal Park Lauwersmeer is vlakbij. Je kunt op de kwelder langs de Waddenzee wandelen. De stad Groningen ligt op 25 kilometer. In de buurt zijn ook diverse galeries, borgen en restaurants. De boot naar Schiermonnikoog ligt op 15 kilometer. Wadlopen is zeker ook aan te raden.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen