Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1097 Vakantiebungalow in Kortgene

Kortgene, Nederland

 

vz1097-vakantiebungalow-in-kortgenevz1097-vakantiebungalow-in-kortgenevz1097-vakantiebungalow-in-kortgenevz1097-vakantiebungalow-in-kortgenevz1097-vakantiebungalow-in-kortgene
Favoriet 
 

v.a. 441

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1097 Vakantiebungalow in Kortgene in Kortgene

4-Persoons vakantiebungalow in Kortgene

Deze sfeervolle vakantiebungalow met veel privacy in Kortgene, in een groen parkje aan het Veerse Meer. Het huisje is geschikt voor 4 personen en heeft 3 slaapkamers. 
Het huisje is vrijstaand en wordt omringd door een grote tuin met terras en veel bomen. De woonkamer is ingericht met vintage meubels uit de jaren '60. Het huisje bevindt zich op loopafstand van de jachthaven en het centrum van Kortgene. 
Woonkamer met houtkachel en deuren naar terras en tuin. Eén kamer met tweepersoonsbed, twee kamers met eenpersoonsbed. Badkamer met douche en wc. Keuken met oven, magnetron en koelkast. Terras met stoelen en picknicktafel.

Kortgene is een gezellig dorpje aan het Veerse Meer. Voor de meeste voorzieningen hoef je niet ver te zoeken. In het dorp vind je een bakker, supermarkt (ook open op zondag), snackbar, slager, woonwinkel, krantenkiosk, geldautomaat, Post NL servicepunt, stomerij, tankstation en kapper. Fietsers en wandelaars kunnen genieten van het bijzondere landschap. Er zijn diverse restaurants in Kortgene en de steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn binnen 30 autominuten te bereiken. Ook met het OV is het huisje makkelijk te bereiken; er is een bushalte op 200 meter van het parkje.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 463,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn