Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Den Helder

Den Helder, Nederland

 

groepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-helder
Favoriet 
 

v.a. 3.265

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 60 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Den Helder in Den Helder

Aan de historische stelling van Den Helder, te midden van een groene oase bevindt zich deze accommodatie. Gevestigd in de voormalige Marechaussee kazerne. Vanuit de accommodatie zijn er tal van activiteiten te ondernemen zoals kanoen, suppen en klimmen in ons eigen Klimpark.

Welkom bij deze prachtige groepsaccommodatie, gelegen te midden van het groene hart van Den Helder. Of je nu een gezellige gezinsvakantie, een schoolkamp, een bedrijfsuitje of een vriendenweekend plant, dez accommodatie biedt plaats aan groepen tot ongeveer 60 personen, waardoor het ideaal is voor allerlei soorten groepsverblijven.

Groepsaccommodatie in Den Helder, direct aan het water 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over diverse kamers en faciliteiten om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een ontspannen huiskamer met een ruime breedbeeldtelevisie, waar je samen kunt relaxen en tot rust kunt komen. De volledig uitgeruste keuken is geschikt voor gezamenlijk gebruik en is voorzien van een koelkast, vriezer, kookplaat, magnetron en vaatwasser. Je kunt gebruikmaken van het uitstekende wifi-netwerk in het hele gebouw. De slaapgelegenheid bestaat uit verschillende tweepersoons-, driepersoons-, vierpersoons- en vijfpersoonskamers, allemaal met comfortabele boxspringbedden, evenals slaapzalen met stapelbedden. Daarnaast zijn er voldoende gemeenschappelijke doucheruimtes en toiletten beschikbaar.

Ontdek de historie van den Helder 🤩

Den Helder, een vestingstad aan zee, ademt een onuitwisbare en rijke geschiedenis. Deze historie komt tot leven in de vele musea, diverse forten en de oude rijkswerf Willemsoord, waar je nu gezellige restaurants met terrasjes, cafés, een theater en een bioscoop kunt vinden. Als je op zoek bent naar wat meer actie of wilt genieten van de natuur, bossen, duinen of het strand, dan biedt Den Helder dat in overvloed. Tijdens je verblijf kun je ook deelnemen aan diverse activiteiten. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden in Den Helder en omgeving kun je terecht op de website van "Dit is Den Helder". De eigenaren bieden ook verschillende teambuildingactiviteiten aan, zoals Expeditie Robinson of Fort Boyard, waarbij samenwerking, snelheid, communicatie en gezelligheid centraal staan. Zo kun je een onvergetelijke groepservaring beleven.



  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 6.462,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet