Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nieuwvliet

Nieuwvliet, Nederland

 

groepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvliet
Favoriet 
 

v.a. 1.902

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nieuwvliet in Nieuwvliet

Overnacht in deze comfortabele groepsaccommodatie met een privé sauna in het prachtige Zeeland! De woning heeft 7 slaapkamers, 6 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 197 m2.

Overnacht in deze comfortabele groepsaccommodatie met een privé sauna in het prachtige Zeeland! De woning heeft 7 slaapkamers, 6 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 197 m2.

Vakantiewoning in Zeeland met sauna 🏡

De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met een smart-tv waarop je je favoriete content kunt streamen. Daarnaast bevindt zich de eethoek en een open keuken met luxe apparatuur. Hier heb je onder andere de beschikking over een dubbele Bora inductiekookplaat, 2 vaatwassers, 2 combi-ovens en een automatische koffiebonenmachine. Bovendien vind je op de begane grond een privé sauna in één van de badkamers waar je heerlijk in kunt ontspannen! Vanuit de woonkamer heb je via de openslaande deuren toegang tot de tuin met een ruim terras. Het terras is voorzien van tuinmeubilair waar je gezellig met het hele gezelschap kunt tafelen. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een smart-tv heeft met streaming mogelijkheid. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer met douche en wastafel, waarvan één badkamer over een privé sauna beschikt en de andere badkamer over een ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn nog 5 tweepersoonsslaapkamers te vinden, waarvan twee slaapkamers beschikken over een smart-tv met streaming mogelijkheid. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping 2 en-suite badkamers met douche, wastafel en toilet, 1 en-suite badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De vierde badkamer, die toegankelijk is vanuit de overloop, heeft een douche, wastafel en toilet.

Geniet samen van de Zeeuwse kust en de vele faciliteiten op het park 🤩

De accommodatie bevindt zich op loopafstand Zeeuwse kust, dichtbij één van de schoonste en breedste zandstranden van Nederland. Met een uitgestrekte kustlijn en de meeste zonuren is de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen een ideale bestemming. Het resort zelf biedt vele faciliteiten voor een fijn ontspannen verblijf. Bij de receptie bevindt zich het binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het spelstrand met speeltoestellen voor de kinderen. Het park beschikt ook over een modern restaurant met een gevarieerd aanbod, een minimarkt met steekproducten, broodjesservice en er is een fietsenberging aanwezig. Voor de gasten met viervoeters zijn er speciale hondenuitlaatplaatsen in en om het resort. In het hoofdgebouw wordt er voor de kleintjes volop leuk vermaak aangeboden in de kidsclub. De accommodatie ligt dichtbij de Belgische grens, waardoor je vele leuke uitstapjes kunt maken naar diverse Belgische steden; zoals Brugge. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.654,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden