Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Groot Agelo

Groot agelo, Nederland

 

vakantiehuis-groot-agelovakantiehuis-groot-agelovakantiehuis-groot-agelovakantiehuis-groot-agelovakantiehuis-groot-agelo
Favoriet 
 

v.a. 1.214

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Groot Agelo in Groot agelo

Met z'n achten eropuit? Check dit sfeervolle vakantiehuis met sauna en whirlpool in Twente. Geniet van de rust en het mooie uitzicht!

Heerlijk erop uit met 8 personen en genieten van alle luxe! Het vakantiehuis biedt een fantastisch uitzicht en samen kun je heerlijk ontspannen in de sauna of whirlpool. 

Een vakantiehuis in Overijssel met whirlpool en sauna 🏡

Dit vrijstaand 6 persoonshuis is gekoppeld aan een 2 persoons bijgebouw, uit de jaren '80, ingericht in landelijke stijl. In de sfeervolle woonkamer staat een ruime bank en acht eetkamerstoelen. Rond de ronde eettafel kun je met z'n achten tafelen. Deze woonkamer is ingericht in de stijl van een cottage Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers met 2x eenpersoons boxsprings, met mogelijkheid om op twee slaapkamers kinderbedjes bij te plaatsen. Direct achter het vakantiehuis is 2- persoons woning. Onder de veranda kun je heerlijk ontspannen in whirlpool en sauna, of het nu warme of koude dagen zijn.

Samen genieten van de cultuur in de omgeving 🌳

Dit vakantiehuis ligt tussen het cultuurhistorische stadje Ootmarsum en Weerselo. Dit maakt het tot een ideale uitvalplek voor dagtripjes in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het openluchtmuseum of één van de vele galerieën die Ootmarsum rijk is. Maak een wandeling over Landgoed Singraven of langs de molens van Bels en Frans. Of bezoek de vele speeltuinen en zwembaden in de omgeving. In de vakantieboerderij liggen brochures van alle mogelijke uitstapjes en fietsroutes klaar.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.726,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.726,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath