Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Ouddorp

Ouddorp, Nederland

 

vakantievilla-ouddorpvakantievilla-ouddorpvakantievilla-ouddorpvakantievilla-ouddorpvakantievilla-ouddorp
Favoriet 
 

v.a. 2.331

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Ouddorp in Ouddorp

Luxe 10-persoons vakantievilla in Ouddorp, vlakbij Zeeland. Gelegen op een groot landgoed van 1 hectare geniet je midden in de natuur van een fijn verblijf. Vlakbij zee en ideaal voor familie- en vriendengroepen. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Zoek je een fantastische villa gelegen op een groot landgoed van 1 hectare midden in de natuur aan zee? Dan is dit je kans! Deze geweldige villa ligt in Ouddorp, vlakbij Zeeland en biedt onderdak voor maximaal 10 personen. Het is omringd door een prachtige natuur waar je heerlijk kunt vertoeven met familie en vrienden.

Luxe villa in Ouddorp met sauna en ruime tuin 🏡

De villa is een authentieke boerderij die is omgebouwd tot een echt familiehuis. De woning beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers en 2 aparte toiletten. In de woonkamer staat een ruime bank met een flatscreen TV. Natuurlijk hoort er bij deze woning nog een tweede woonkamer met een gashaard waarbij je heerlijk kunt ontspannen. Ook vind je hier een lange eettafel met 10 comfortabele stoelen. Het kookeiland en de open keuken zijn meer dan volledig uitgerust met o.a. een grote inductiekookplaat, oven, twee ruime koelkasten en een vaatwasser. De keuken is voorzien van een Nespresso apparaat voor een heerlijk kopje koffie. De woning beschikt over een wasmachine en een droger. Vanuit de gang op de begane grond heb je toegang tot een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Op de bovenverdieping zijn de overige 3 slaapkamers en nog een badkamer. Buiten kun je heerlijk ontspannen op de ruime loungeset of even tot rust komen in de XXL-spa (zwemspa, extra te huren tegen een meerprijs). De zwemspa is 6 meter lang en heeft de functionaliteiten. Bij de spa vind je een buitendouche waar je voor gebruikt jezelf kunt afspoelen. De poolhouse is voorzien van een douche, sauna en rustplekken. Ook de kinderen kunnen zich de hele dag buiten vermaken door te zwemmen, voetballen of de natuur in de tuin te ontdekken. Het terrein is door dijkjes (schurvelingen) gescheiden.

Geniet samen van de omvangrijke natuur ☘️

De badplaats Ouddorp is het perfecte uitgangspunt voor uitgebreide wandel- en fietstochten. Je kunt op een sportieve manier de mooie natuur van het eiland ontdekken en de mooiste bezienswaardigheden bewonderen. De villa is rustig gelegen en heeft een prachtig uitzicht over een omvangrijke natuur. Voor de liefhebbers van het strand; op slechts 1000 meter kun je hier relaxen en van het zonnetje genieten. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.966,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn