Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Schip Harlingen

Harlingen, Nederland

 

schip-harlingenschip-harlingenschip-harlingenschip-harlingenschip-harlingen
Favoriet 
 

v.a. 4.849

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Schip Harlingen in Harlingen

Zeil mee als bemanning op deze Tweemastklipper, boek een wedstrijd of laat u volledig verzorgen, maar bovenal geniet aan boord van dit comfortabele schip

Dit ruime en comfortabele schip kwam na een grote renovatie in 1997 weer terug in de vaart. Al snel bleek het één van de snelste schepen van het IJsselmeer en de Waddenzee te zijn. Aan boord is veel aandacht besteedt aan comfort, leefbaarheid, privacy, hygiëne en veiligheid. Het schip heeft, zowel boven- als onderdeks, een klassieke uitstraling. 

Slapen op het water in Friesland

Dit schip onderscheidt zich door comfort en ruimte voor de gasten. Toiletten en douches aan boord zijn ruim bemeten en het schip beschikt tevens over een grote keuken en veel zitruimte voor haar gasten. Ook aan dek is voldoende ruimte aanwezig om lekker in de zon te liggen. De zg deksalon is uniek voor dit schip. Hier vinden de gasten genoeg ruimte om te lezen of te spelen. Tevens is deze ruimte geschikt als vergaderruimte, tv-kamer of als rustig plekje om zich een even terug te trekken en te ontspannen.  Bij minder goede weersomstandigheden is dit ook de uitgelezen plaats om toch nog te kunnen genieten van het zeilen en alles wat er zich aan boord afspeelt. 
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Genieten op zee 

De ruime keuken is professioneel opgezet en voorzien van alle benodigdheden om aan boord voor de gehele groep te kunnen koken. Het schip beschikt over een grote koeling voor etenswaren en een aparte grote koeling (300l) voor dranken. Alle hutten zijn voorzien van comfortabele, lange bedden (minimaal 2 meter) met leeslampjes, eigen wastafel (warm en koud water), verwarming, voldoende eigen kastruimte en een bergruimte onder het bed. Het schip heeft 11x 2- en 1x 4-persoons hutten. Overal op het schip is stahoogte en daglicht aanwezig.

Bekijk ook de andere

*Op deze accommodatie zijn de van toepassing


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 6.699,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 6.699,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn