Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1108 Slaapstrandhuisje in Koudekerke

Vlissingen, Nederland

 

vz1108-slaapstrandhuisje-in-koudekerkevz1108-slaapstrandhuisje-in-koudekerkevz1108-slaapstrandhuisje-in-koudekerkevz1108-slaapstrandhuisje-in-koudekerkevz1108-slaapstrandhuisje-in-koudekerke
Favoriet 
 

v.a. 1.202

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1108 Slaapstrandhuisje in Koudekerke in Vlissingen

4-Persoons Slaapstrandhuisje in Koudekerke

In de ochtend wakker worden op het Zeeuwse strand van Dishoek in dit hippe slaapstrandhuisje! Geniet van zon, zee en strand vanaf je terras en woonkamer!In dit gezellige en hippe slaapstrandhuisje met openslaande deuren naar het bordes, geniet u van de unieke beleving om te genieten van het Zeeuws strand. Het slapen op het strand in Zeeland is een unieke ervaring! Wakker worden met het bruisen van de branding op de achtergrond, een bijna leeg strand, rust en ruimte en ontbijten met de voeten in het zand, terwijl de eerste wandelaars voorbij komen! In de avond geniet u van een schitterende zonsondergang en keert de rust weer terug op het strand. Het strandhuis ligt op het Dishoekstrand, het meest zonnige zuidstrand van Nederland, tussen strandpaviljoen Kontiki en Piet Hein.

Dit strandhuisje in Dishoek is een unieke manier om Zeeland te beleven! Het strand van Dishoek is geen moment hetzelfde, een ervaring om werkelijk nooit meer te vergeten!
De schepen varen hier zo dicht voor de kust langs dat je ze bijna kunt aanraken. Dit is ultiem genieten op het strand, maak bijvoorbeeld eens een mooie strandwandeling naar de boulevard van Vlissingen of een mooie duinwandeling naar Zoutelande!

Het strandhuis staat op strand Dishoek, bij Strandpaviljoen Piet Hein is het strandhuis naar links. Wij beschikken over een eigen bagageservice (tegen betaling), vooraf te reserveren. Parkeren kunt u ca 150m voor de duinovergang. Een parkeerkaart voor één auto is in de huurprijs inbegrepen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 1.202,-   Boek
Van 29-07-2024 t/m 02-08-2024 (4 dagen) 1.202,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn