Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Norg

Norg, Nederland

 

vakantieboerderij-norgvakantieboerderij-norgvakantieboerderij-norgvakantieboerderij-norgvakantieboerderij-norg
Favoriet 
 

v.a. 2.069

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 31 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Norg in Norg

Deze gezellige accommodatie in Norg is perfect voor groepen tot max. 34 personen. Doordat deze accommodatie vroeger dienst deed als marktcafé is de sfeer van toen nog goed te herkennen. De bar staat prominent in ...

Deze groepsaccommodatie in Norg is perfect voor groepen tot maximaal 34 personen. Deze groepsaccommodatie deed vroeger dienst als marktcafé en ligt daarom centraal in het dorp. 

Met z'n allen koken in je vakantiehuis in Drenthe

De woonkamer met gashaard is ruim genoeg, het heeft een aantal zitjes, een bar met tapinstallatie en kijkt uit op de paardenbrink van Norg.  Een deel van deze ruimte is ingericht met tafels waar je met zijn allen kunt eten. De keuken is voorzien van veel gemakken. Alle slaapkamers (met vaste wastafel) bevinden zich boven. Het royale speelveld achter de boerderij is voorzien van voldoende speeltoestellen (o.a. draaimolentje, kabelbaan, volleybalnet en klimrek) en ligt op veilige afstand van de grote weg. Tevens is er een gezamenlijke recreatiezaal (gedeeld met eventuele gasten die in andere groepsaccommodaties op het terrein verblijven) met een pooltafel en voetbaltafel. Je beschikt ook over een privéterras. 

Vanuit je groepsaccommodatie zo de Drentse bossen in wandelen


Naast de speeltoestellen op het gezamenlijke grasveld kun je 's avonds ook genieten rondom het kampvuur. Wanneer je achter het speelveld de paden volgt, wandel je zo de bossen van Norg in. Alle restaurantjes met terrassen, winkels en supermarkten zijn op loopafstand. De Norger brinken zijn in alle opzichten het centrum van het dorp. In de omgeving van Norg zijn verschillende attracties en bezienswaardigheden. Denk aan musea, natuurgebieden, recreatieplassen en speeltuinen.

Bekijk ook de andere voor een weekendje weg in Drenthe

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn