Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen

Tholen, Nederland

 

villa-oesterdam-comfort-extra-4-personenvilla-oesterdam-comfort-extra-4-personenvilla-oesterdam-comfort-extra-4-personenvilla-oesterdam-comfort-extra-4-personenvilla-oesterdam-comfort-extra-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 757

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen in Tholen

Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen is een zeer ruime villa voor 4 personen gelegen aan het water.

Deze villa met extra leefruimte heeft drie slaapkamers waarmee deze villa uitermate geschikt is voor een gezin met 2 kinderen die elk hun eigen slaapkamer wensen of voor twee koppels die privacy op prijs stellen.  De villa heeft beneden een slaapkamer met een ensuite badkamer en een apart toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en nog een apart toilet. Alle slaapkamers hebben comfortabele eenpersoonsbedden. De open keuken is voorzien van luxe comfort zoals vaatwasser, combimagnetron, inductie kookplaat, Quooker en Nespresso apparaat waarmee het gevoel van ontspanning direct bij u zal worden opgeroepen. Er is vloerverwarming in de gehele villa en in de woonkamer is een televisie en soundbar aanwezig.

's Avonds kunt u van een drankje genieten op het overdekte terras of aan de picknicktafel naast de buitenhaard waar u een fantastisch uitzicht heeft over het Zoommeer. Het geheel maakt de Villa Oesterdam Comfort Extra 4 de juiste keuze om eindeloos te genieten en echt te ontspannen. 

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort Extra 4 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.

Dit type accommodatie is het gehele jaar met flexibele aankomstdagen te reserveren, ook in de zomermaanden. U kunt dagelijks aankomen met een minimum van 2 nachten met uitzondering van zondag.

Van dit type is slechts 1 accommodatie beschikbaar en geven alle foto's een beeld van de reële situatie.
In deze villa zijn huisdieren niet toegestaan.
Deze villa is niet rolstoelvriendelijk. 

Bij het reserveren van meerdere villa's adviseren wij u om contact op te nemen met de receptie 


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn