Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Markelo

Markelo, Nederland

 

vakantiehuis-markelovakantiehuis-markelovakantiehuis-markelovakantiehuis-markelovakantiehuis-markelo
Favoriet 
 

v.a. 1.272

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 15 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Markelo in Markelo

Midden in de natuur, maar dichtbij allerlei voorzieningen bevindt zich deze luxe vrijstaande groepsaccommodatie. De accommodatie leent zich voor vele soorten groepen: families, vrienden, verenigingen, studenten m...

Midden in de natuur, maar dichtbij allerlei voorzieningen bevindt zich deze groepsaccommodatie. Motto van de huiseigenaar: "Gezelligheid kent geen weer en tijd!" Weer of geen weer de BBQ kan altijd branden, zelfs bij minder mooi weer kan de BBQ naar binnen worden geplaatst. 'S avonds kan er nog lang worden genoten van de vuurkorf, de rust en natuurlijk de gezelligheid van uw groep. De accommodatie leent zich voor vele soorten groepen: families, vrienden, verenigingen, studenten maar ook het bedrijfsleven is welkom.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met een groot speelveld


In de woonkamer is een zithoek en een eetgedeelte. Daarnaast is er een open keuken met bar. De nieuwe keuken is compleet ingericht met alle luxe die je van een nieuwe keuken mag verwachten. In een van de kasten zijn een ruime hoeveelheid gezelschapsspellen aanwezig voor groot en klein. Op de begane grond bevindt zich ook nog een "Master Bedroom". De bedden zijn eenpersoons boxsprings. Daarnaast zijn er nog twee aparte toiletten en een zeer ruime badkamer aanwezig op de begane grond, die voorzien is van een douche en twee wastafels. Op de eerste verdieping bevinden zich zeven slaapkamers allen ingericht met krukje, nachtkastjes, kleding ophangmogelijkheden en boxspring bedden ( zie kamerindeling). Buiten is er een groot speelveld met drie terrassen waarvan één volledig overdekt. Voor activiteiten kan er in overleg gebruik gemaakt worden van omliggende grond. Op het speelveld is een mega trampoline, glijbaan en 4 voudige wipkip aanwezig. Ook zijn er vier Mammoet skelters, diverse andere voertuigen aanwezig waar op gecrost kan worden. Daarnaast is er nog een speelschuur met tafeltennistafel, sjoelbak, dartbord en kinderpooltafel aanwezig. De groepsaccommodatie ligt op het terrein van een zoogkoeien boerderij. Een kijkje bij de koeien en kalfjes is dan ook een mogelijkheid.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes

Er zijn veel kastelen en havezaten te bezichtigen, deze kunnen bezocht worden door middel van auto- fiets- of wandelroutes. Op enkele honderden meters afstand begint het graafschap Weldam met zijn mooie eikenlanen, onderweg naar het cultuurstadje Diepenheim wordt vaak de watermolen bezichtigd. Een dagje met de kinderen naar een indoor speeltuin. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.525,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.525,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna