Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

 

vakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizen
Favoriet 
 

v.a. 472

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Voorthuizen in Voorthuizen

Luxe safaritent voor 6 personen met een veranda en eigen badkamer.

Verblijf comfortabel in deze luxe safaritent voor 6 personen met een veranda en eigen badkamer. Tijdens je weekendje weg of vakantie op de Veluwe verblijf je op de camping van een vakantiepark!

Luxe safaritent voor 6 personen

Luxe kamperen doe je in de 6-persoons safaritent. Met de stoere tent-look, van binnen en buiten, beleef je de ultieme glamping ervaring. Het gevoel van kamperen, gecombineerd met de luxe van een bungalow. De robuuste en ruime tenten bevinden zich op het campinggedeelte van het park en beschikken over een eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet. Bij mooi weer geniet u op de veranda met steigerhouten meubilair en op de koudere dagen kan je binnen de warmte opzoeken dankzij de kachel. De safaritent beschikt over een compleet inventaris, zoals o.a. een keuken met een combimagnetron, koelvriescombinatie en 4-pits gasstel, een leuke houten eettafel en twee slaapkamers. De ene slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, de andere twee stapelbedden.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 


Bekijk ook andere

Je kunt in onze Safaritent verblijven tijdens het kampeerseizoen van maart t/m oktober.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 924,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn