Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Den Burg

Den Burg, Nederland

 

vakantievilla-den-burgvakantievilla-den-burgvakantievilla-den-burgvakantievilla-den-burgvakantievilla-den-burg
Favoriet 
 

v.a. 3.988

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Den Burg in Den Burg

Vanuit deze familievilla heb je een adembenemend uitzicht over het Texels landschap! Slaapkamers met eigen sanitair en geschikt voor mensen met een zorgvraag. Welkom op de meest duurzame locatie van Europa.

Deze landelijke 36 persoons familie-villa is in 2018 gebouwd. Hij is voorzien van alle luxe en heeft een echte Texelse uitstraling. Vanuit deze familievilla heb je uitzicht over het Texels landschap! 

Een vakantievilla op Texel met sauna

Deze villa bestaat is voorzien van een ruime living met 2 goed ingerichte keukens welke van alle gemakken zijn voorzien. Alle 18 slaapkamers hebben eigen sanitair en zijn geschikt voor mensen met een zorgvraag. Ook is er in de woning een sauna aanwezig. De villa bestaat uit drie 12 persoons villa's zie , hiervan zijn 2 aan elkaar gekoppeld door middel van het openen van een schuifwand, de woonruimte is dan ruim genoeg voor 36 personen, mocht je even wat meer privacy wensen is er nog een extra woonkamer in de derde villa.

Samen wandelen door wandeltuin

Landelijke omgeving met op het terrein een zwemvijver. Er zijn een wandeltuin en aantal speeltoestellen voor de kinderen. Texel is veelzijdig, met bos, strand en duinen in de nabijheid. De familie-villa ligt centraal op loopafstand van Den Burg. Vuurtoren, haven, musea, gezellige dorpjes, oude land, maar ook veel activiteiten voor iedereen.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn