Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Heeswijk-Dinther

Heeswijk-dinther, Nederland

 

groepsaccommodatie-heeswijk-dinthergroepsaccommodatie-heeswijk-dinthergroepsaccommodatie-heeswijk-dinthergroepsaccommodatie-heeswijk-dinthergroepsaccommodatie-heeswijk-dinther
Favoriet 
 

v.a. 1.491

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Heeswijk-Dinther in Heeswijk-dinther

Van harte welkom in deze groepsaccommodatie met familie, vriendengroep of collega's om te verblijven, te ontdekken, te ontspannen, vergaderen of te recreëren en om met de hele groep heerlijk te genieten van de brabantse gezellighe...

Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan 22 personen. Je bent van harte welkom met familie, vriendengroep of collega's om te verblijven, te ontdekken, te ontspannen, vergaderen of te recreëren en om met de hele groep te genieten van de brabantse gezelligheid op het terras aan het meertje of in de grote op hout gestookte hottub. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel sport- en spelvoorzieningen

De keuken, de eetruimte en de zithoek lopen in elkaar over, zodat je samen bent. Diverse tijdschriften, toeristische informatie, een grote flat screen tv met internet, beamer met scherm en gratis Wifi is er aanwezig. De keuken is uitgerust met veel voorzieningen. Binnen is er een aparte chill/speelruimte voorzien van een tafelvoetbalspel, diverse gezelschapsspellen, sjoelbak en draadloos internet. Buiten is er voldoende ruimte voor sport en spel. Er zijn voetbalgoaltjes, een buitentennistafel en een trampoline aanwezig. Openslaande deuren naar het overdekte terras met tuin op het zuiden en deze is voorzien van meubilair, een (overdekte) buitenkachel en een grote op hout gestookte hottub voor +/- 16 personen.  Leuk detail: vanuit de ontvangstruimte kijk je uit op de buitenbak van de manege waar de paarden vrij kunnen bewegen en worden getraind. Alle ruimtes zijn rookvrij en er is ruime parkeergelegenheid. Er zijn 5 slaapkamers en in totaal zijn er 4 toiletten, 4 douches en 4 wastafels verdeeld over 2 sanitaire ruimtes. Op aanvraag is het mogelijk om een 6 persoons appartement extra te huren met 3 slaapkamers. Uniek is het aanbod om tijdens je verblijf je eigen paard of je eigen pony mee te brengen. Indien gewenst maken we samen een passend programma. Wij zijn er op ingericht om het voor je paard zo fijn mogelijk te maken. Alles is afgestemd op de wensen van het paard. Zo krijgt je paard altijd de beste zorg.

Samen struinen door de bossen

De groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van het dorpje Heeswijk Dinther. Dichtbij riviertjes waar je wandelingen kunt maken in een bosrijke omgeving. Het is een fiets- en wandelomgeving, met vele bezienswaardigheden. Een bezoek aan kasteel Heeswijk (4 km) en de Kilsdonkse molen (2.5 km) mag je niet vergeten. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.651,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.651,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 1.651,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden