Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Maastricht

Maastricht, Nederland

 

vakantievilla-maastrichtvakantievilla-maastrichtvakantievilla-maastrichtvakantievilla-maastrichtvakantievilla-maastricht
Favoriet 
 

v.a. 1.842

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Maastricht in Maastricht

Dit vrijstaande landhuis op het meest luxueuze vakantiepark van Limburg is omgeven door veel groen en ligt op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Maastricht.

Genieten van een royaal vakantieverblijf gelegen op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof in Maastricht? Dan ben je bij deze groepsaccommodatie in Maastricht aan het juiste adres! De rust die je in deze luxe vakantiewoningen zult ervaren, doet in niets herinneren aan de tumultueuze geschiedenis van deze berg. Hier combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht. 

Groepsaccommodatie in Maastricht met wellness


Dit luxe landhuis staat op een vakantiepark en is geschikt voor 10 personen. De woning beschikt over een royale woonkamer met een luxe open keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 met sauna en whirlpool. Het huis beschikt ook over een ruim en zonnig terras. De woning ligt aan de rand van België, op de groene Limburgse heuvel de Dousberg. Deze omgeving beschikt over mooie fietsroutes. Op slechts 10 minuten fietsafstand ligt het bourgondische stadscentrum van Maastricht. Aan de oostkant van Maastricht liggen de toeristische plaatsen Gulpen en Valkenburg en op ongeveer 45 minuten van Maastricht vind je het Drielandenpunt waar Nederland, België en Duitsland samenkomen.

Ontdek de prachtige natuur


De omgeving leent zich uitstekend om ontdekt te worden. Zo kan de shoppingliefhebber zich uitleven in Maastricht. De sportieveling kan gaan golfen. Daarnaast is het park omgeven door prachtige natuur waar je de mooiste wandel- en fietstochten maakt. Fietsen kun je tevens op het vakantiepark huren. Daarnaast is het ook mogelijk om te skiën in De Dousberg. Op het vakantiepark vind je tevens vele faciliteiten. Ben je een echte stedenliefhebber? Breng dan eens een bezoekje aan Aachen, Luiken of Brussel.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn