Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Enter

Enter, Nederland

 

groepsaccommodatie-entergroepsaccommodatie-entergroepsaccommodatie-entergroepsaccommodatie-entergroepsaccommodatie-enter
Favoriet 
 

v.a. 1.525

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Enter in Enter

Landelijk gelegen vakantiewoning tot 26 personen in prachtig natuurgebied De Holterberg, ideaal voor een familieweekend!

Deze vakantiewoning, landelijk gelegen vlakbij het leuke plaatsje Enter in Twente (ook wel bekend als de Reggestreek), is geschikt voor gezelschappen tot 26 personen en daarmee ideaal voor een familieweekend. 

Groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een park 🏡

De groepsaccommodatie is huisdiervrij en biedt veel privacy. De woonkamer beschikt over een open keuken met eettafels en een gezellige zithoek. De keuken beschikt over een volledige inventaris. Buiten is er een heerlijk groot eigen terras met tuinhaard en vrij uitzicht over het grasland. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het park, zoals de tennisbaan, de jeux des boulesbaan en het sportveld. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar!

Geniet van alle rust en een prachtige natuur ☘️

De goed aangegeven fietsroutes leiden je langs alle mooie plekjes in Twente. Voor de echte natuurliefhebbers onder ons is De Holterberg een absolute aanrader. De Holterberg is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. In de directe omgeving van Enter kun je diverse boerenbedrijven bezoeken waar je kunt genieten van de heerlijke traditionele Twense streekproducten. Bezoek ook eens het toeristische stadje Ootmarsum met een uniek openluchtmuseum of bereik binnen 20 minuten het welbekende Avonturenpark Hellendoorn; een leuk uitje met het hele gezin. Boerengolf spelen, er met een huifkar op uit trekken, paardrijden, zelf aardbeien plukken, zwemmen, klootschieten, vissen en kanoën behoren ook tot de mogelijkheden.
 
Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.255,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.255,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath