Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Easterein

Easterein, Nederland

 

groepsaccommodatie-eastereingroepsaccommodatie-eastereingroepsaccommodatie-eastereingroepsaccommodatie-eastereingroepsaccommodatie-easterein
Favoriet 
 

v.a. 2.124

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Easterein in Easterein

Unieke locatie met verschillende soorten verblijven. Boomhutten, blokhutten, kapelletje en 10 persoons huis.

Unieke buitenlocatie in Friesland! Maak kennis met de prachtige boomhutten. Dichter bij de natuur kan eigenlijk niet. Deze groepsaccommodatie bestaat namelijk uit verschillende boomhutten, mooi ingerichte blokhutten met houtkachel en een kapelletje op het erf. Daarnaast is er een groepsaccommodatie voor 10 personen met een grote ruimte voor eten of activiteiten. 

Groepsaccommodatie in Friesland met wellness

De groepsaccommodatie is voor geschikt voor 10 personen en daarbij zijn 6 losse accommodaties op het erf waar telkens 2 personen kunnen slapen waardoor er totaal 22 mensen kunnen overnachten. Wat de plek uniek maakt is de inrichting van het erf met allemaal kleine doorkijkjes, 2 boomhutten 2 blokhutten met kachel, kapel en een boot. Op het terrein is een vuurplaats aanwezig waar je samen verhalen met elkaar kunnen delen. Vind je het fijn om je even terug te trekken en rust te zoeken, pak een heerlijk boek of gebruik sauna. 

Ontdek samen de mooie omgeving

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het dorp Easterein en ligt in de gemeente sudwest -Friesland. Direct vanaf de accommodaties zijn mooie fietsroutes en wandelpaden die terpdorpen met elkaar verbinden. De wat grotere plaatsjes die in de buurt liggen zijn Sneek, Bolsward, Franeker en Leeuwarden. Deze steden bieden een breed scala aan culturele en culinaire bezienswaardigheden. Maar ook een dagje wadlopen of met de boot naar één van de waddeneilanden is zeker een mooie ervaring.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.829,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.829,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.829,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna