Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 735

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

Een sfeervolle groepsaccommodatie, gelegen direct aan de rand van het grote bos.

Dit vakantiehuis is een sfeervolle woning dat direct is gelegen aan de rand van het grote bos. Met maximaal 16 personen kun je op dit park genieten.

Een vakantiewoning in Overijssel aan de rand van het bos 


De groepsaccommodatie heeft een complete keuken met een Franse wijntafel die wordt verlicht door jagershoedjes. De smaakvolle woonkamer beschikt onder andere over een open haard. In totaal zijn er 8 slaapvertrekken. Deze bestaan uit 4 slaapkamers en 4 bedsteden. Verder beschik je over drie badkamers waarvan één badkamer aangepast is voor rolstoelgebruikers (verhoogd toilet en douche brancard). Op loopafstand vind je het buitenzwembad (mei-sept), de speeltuinen, beachvolleybalveld en het theater. Rondom de groepsaccommodatie vind je een ruime tuin met volop speelgelegenheden voor de kinderen.

Samen struinen door de bossen


Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Weekendje weg Overijssel? Bekijk ook de andere  


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 981,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 981,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn