Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Swolgen

Swolgen, Nederland

 

vakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgen
Favoriet 
 

v.a. 1.163

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Swolgen in Swolgen

Deze groepsaccommodatie is een bijzondere en sfeervolle Limburgse boerenhoeve, gebouwd rond een binnenplaats. Eenmaal door de poort op deze binnenplaats aangekomen, waant de bezoeker zich meteen in een andere wereld. A...

Deze groepsaccommodatie is een bijzondere en sfeervolle Limburgse boerenhoeve, gebouwd rond een binnenplaats geplaveid met maaskeien. Eenmaal door de poort op deze binnenplaats aangekomen, waan je je meteen in een andere wereld. Als God in Frankrijk, maar dan in Limburg. Deze locatie is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 25 personen. Door de bijzondere uitstraling ook zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops en creatieve cursussen.

Een groepsaccommodatie in Limburg met groot grasveld

Het woonhuis heeft een entree, een ruime woonkamer met open haard en een keuken. Er zijn 4 slaapkamers op de begane grond. Voor gezelschappen van 11-25 personen is er op de eerste verdieping een fraaie slaapzaal met 15 enkele bedden. Het achterhuis herbergt de ruimte voor creatie en recreatie met open haard en een piano, een geluidsinstallatie en een paar schildersezels. Voorts nog een keuken, een entree, douche en toilet. Deze ruimte is beschikbaar voor gezelschappen groter dan 10 personen, alsook voor vergaderingen, trainingen, etc. Het hele huis is voorzien van cv en dubbel glas, de ruimte voor creatie heeft ook vloerverwarming. Op de binnenplaats bevindt zich een overdekt terras met mozaïekvloeren en antieke teakhouten banken. Achter de hoeve ligt ook een statig terras, een groot grasveld, een jeu de boulesbaan, een muziekkapel en een tuinpaviljoen. Daarachter ligt een omheinde hoogstamboomgaard met soms een paar schaapjes.

Samen struinen door de bossen en heide 

Op loopafstand bevinden zich de Swolgender bossen en heide, een mooi wandelgebied. Aan de andere kant, richting Maas, liggen uitgestrekte weilanden afgewisseld met vennen en bossen, ideaal voor fietstochtjes. In de buurt liggen de heerlijkheid Geijsteren, Arcen met de kasteeltuinen, de thermaalbaden en de bierbrouwerij en het landgoed de Hamert. Uitstapjes in de buurt: o.a. Aardbeienland in Tienray, Zooparc en het Oorlogsmuseum in Overloon en Toverland in Sevenum.

Weekendje weg in Limburg? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid