Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Sint Jansklooster

Sint Jansklooster, Nederland

 

vakantieboerderij-sint-janskloostervakantieboerderij-sint-janskloostervakantieboerderij-sint-janskloostervakantieboerderij-sint-janskloostervakantieboerderij-sint-jansklooster
Favoriet 
 

v.a. 1.468

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Sint Jansklooster in Sint Jansklooster

Aan de rand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt op een perceel van 5600 m2 deze landelijke rietgedekte boerderij. De luxe, sfeervolle en karakteristieke accommodatie leent zich bij uitstek voor families die houden van rust, ruimte en natuur.

De luxe, sfeervolle en karakteristieke accommodatie is ideaal om lekker tot rust te komen met vrienden of familie. Deze groepsaccommodatie bevindt zich in het achterhuis van een voormalig rietgedekte boerderij. 

Een vakantieboerderij in Overijssel met alle ruimte

Er zijn vijf luxe comfortabele, slaapkamers met eigen badkamer met regendouche en tv. Twee slaapkamers hebben als extra een bubbelbad. De accommodatie is geschikt voor 10 volwassen personen. Daarbij kunnen er nog kinderbedjes worden bijgeplaatst. Opgemaakte bedden en handdoeken zijn inclusief. Door de eigen entree en faciliteiten heeft u eigen privacy. Op de benedenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de keuken, gezellige eetruimte en ruime loungeruimte met tv. Op de 1e verdieping een knusse lounge vide en de overige 3 slaapkamers. Het unieke van deze kamers met airco is de slaapvide met daaronder de badkamer en een gezellig zitje. In de ruime tuin met boomgaard zijn diverse terrassen met zitjes. Voor de kinderen is er een gedeeld speelveld met trampoline, schommel en speelhuisje.

Samen de omgeving ontdekken

Op 500 meter van de accommodatie ligt Bezoekerscentrum De Wieden, de toegangspoort tot het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het park leent zich voor allerlei buitenactiviteiten zoals varen, fietsen, wandelen, kanoën, suppen en zwemmen. Breng vooral ook een bezoek aan Giethoorn of één van de andere waterdorpen. Ook het Rijksmonument Waterloopbos ligt om de hoek. Een historisch openlucht laboratorium in een polderbos. De voormalige Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove lenen zich uitstekend voor een stadswandeling of het pakken van een terrasje. Op ongeveer 30 minuten rijden liggen de Hanzesteden Zwolle en Kampen. Voor de kinderen is Netl De Wildste Tuin in Kraggenburg en de Orchideeënhoeve een geschikt uitje. Kortom er is genoeg te doen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.832,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.773,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn