Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ920 Vakantiehuis in Cadzand-Bad

Cadzand Bad, Nederland

 

vz920-vakantiehuis-in-cadzand-badvz920-vakantiehuis-in-cadzand-badvz920-vakantiehuis-in-cadzand-badvz920-vakantiehuis-in-cadzand-badvz920-vakantiehuis-in-cadzand-bad
Favoriet 
 

v.a. 817

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ920 Vakantiehuis in Cadzand-Bad in Cadzand-bad

5 Persoons Vrijstaand vakantiehuis in Cadzand-Bad

Cadzand is de meest zuidelijke badplaats van Nederland, gelegen op de grens met België. Een bezoek aan één van de historische steden zoals Brugge, Gent of Knokke mag zeker niet ontbreken op uw agenda. Echter, Cadzand zelf biedt ook veel gezelligheid met talrijke restaurants en terrasjes, zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot de mooiste die Nederland te bieden heeft, waar u kunt genieten van ontspannen flaneren, zonnen, of actief bezig zijn met lange strandwandelingen of het beoefenen van watersporten.

Naast de vele wandelmogelijkheden zijn er talrijke fietsroutes die u langs de kust, door duingebieden en over landweggetjes leiden naar diverse karakteristieke dorpjes. Een bezoek aan het Zwin, een waddengebied rijk aan flora en fauna en daarmee een waar vogelparadijs, is absoluut de moeite waard. U kunt het Zwin zelfstandig verkennen, maar er worden ook regelmatig begeleide wandelingen georganiseerd.

Of u nu op zoek bent naar rust en ruimte of juist een actieve vakantie wilt beleven, alles is mogelijk wanneer u dit vakantieappartement in Cadzand huurt. Deze woning is geschikt voor maximaal 5 personen, centraal gelegen en op loopafstand van zowel het centrum als het strand en de zee. Hiermee biedt Cadzand de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 05-04-2024 t/m 12-04-2024 (7 dagen) 910,-   Boek
Van 26-04-2024 t/m 03-05-2024 (7 dagen) 1.016,-   Boek
Van 10-05-2024 t/m 17-05-2024 (7 dagen) 910,-   Boek
Van 17-05-2024 t/m 24-05-2024 (7 dagen) 910,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg