Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Westerbork

Westerbork, Nederland

 

vakantiehuis-westerborkvakantiehuis-westerborkvakantiehuis-westerborkvakantiehuis-westerborkvakantiehuis-westerbork
Favoriet 
 

v.a. 1.422

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Westerbork in Westerbork

Deze geheel gerenoveerde sfeervol ingerichte Saksische vakantieboerderij geeft je direct het gevoel in Drenthe te zijn. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 12 personen en biedt alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen en plezierig verblijf.

Deze geheel gerenoveerde sfeervol ingerichte Saksische vakantieboerderij geeft je direct het gevoel in Drenthe te zijn. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 12 personen en biedt alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen en plezierig verblijf.

Groepsaccommodatie in Drenthe met ruime tuin en buiten haard 🏡

Op de begane grond vind je in de linkerhelft een eetruimte met een ruime keukentafel. Dat maakt deze accommodatie ideaal als je met meer dan 12 personen komt en een van de naastgelegen huizen erbij huurt. Hier kunnen jullie samen genieten van gezamenlijke maaltijden. Aan de rechterkant van de begane grond is er een comfortabele lounge met een tweede volledig uitgeruste keuken, inclusief koelkast, vaatwasser, Senseo, combi oven/magnetron en filter koffiezetapparaat. Op de begane grond zijn ook twee tweepersoonsslaapkamers en twee toiletten beschikbaar. Op de bovenverdieping vind je nog eens vier tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers met toilet, inloopdouche en wastafel. In de ruime tuin kun je genieten van een buitenhaard en een steenkorf barbecue, waardoor je kunt genieten van het echte buitengevoel. Er zijn ook 3 picknicktafels beschikbaar, zodat je ook buiten gezamenlijk kunt eten als je met meer dan 12 personen komt. Bovendien hebben zowel het eetgedeelte als het lounge-gedeelte elk een apart terras waar je kunt ontspannen en van de natuur kunt genieten.

Gelegen in het hart van Drenthe 💚

De accommodatie is ideaal gelegen in het hart van de provincie Drenthe, omgeven door prachtige natuur en toch dicht bij het gezellige dorp Westerbork. Vanaf het park heb je direct toegang tot schitterende heidevelden en bossen. Bovendien zijn populaire toeristische Drentse dorpen zoals Dwingeloo en Diever gemakkelijk per fiets te bereiken, waardoor je de rijke cultuur en natuurlijke schoonheid van de regio kunt verkennen. Geniet van een onvergetelijk verblijf in deze unieke accommodatie!


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 1.950,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 01-07-2024 (7 dagen) 2.807,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg