Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Norg

Norg, Nederland

 

vakantiehuis-norgvakantiehuis-norgvakantiehuis-norgvakantiehuis-norgvakantiehuis-norg
Favoriet 
 

v.a. 469

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Norg in Norg

Leuke groepsaccommodatie met veel buitenruimte voor 7 personen midden in het bos.

Aanschouw deze luxe vakantiewoning in een bosrijke omgeving in Norg. Waarbij u vanuit de woonkamer zo de ruime tuin inloopt met verschillende gezellige zithoekjes.  De woning voorzien van 900 m2 eigen grond en omringd door bossen en velden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Een vakantiehuis in Drenthe midden in het bos 


Het vakantiehuis is geschikt voor 7 volwassen personen en 2 kleintjes (baby/peuterleeftijd) en beschikt over een heerlijke tuin met overkapping aan de woning vast, zodat u altijd buiten kan verblijven en in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Op hetzelfde terrein is ook aanwezig. Deze is geschikt voor 6 personen + eventueel 1 kleintje. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig en 1 badkamer voor in totaal 7 personen. Er is een groot speelveld buiten van 600 m2 wat het voor kinderen een paradijs maakt. In de zomer kan er gebruik van een schommel en glijbaan worden gemaakt. Er is 1 toilet, 1 douche, en een wastafel aanwezig. Op het terrein is een afsluitbare fietsenstalling. 

Maak samen diverse wandelingen of fietstochten door het mooie landschap


Ook met de fiets komt u langs de typische Drentse dorpjes als Veenhuizen, Donderen, Roden en Zuidlaren. Het nabijgelegen gezellige en authentieke centrum van Norg ligt op ca. 500 meter. In het centrum van Norg zijn diverse goede restaurants en winkels te vinden. Voor uw ultieme vakantie in het bos moet u bij ons zijn!

Weekendje weg in Drenthe? Bekijk ook de andere  


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 744,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 744,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn