Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Alesund

Denemarken

 

  8 dg cruise Deense en Noorse Steden

  8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise Deense en Noorse Steden in More og Romsdal..

  Alesund

   8 dg cruise Noord Europa MSC Euribia

   8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise Noord Europa MSC Euribia in More og Romsdal..

   Alesund

    8 dg cruise Noord Europa MSC Euribia

    8-daagse Vakantie naar More og Romsdal bij 8 dg cruise Noord Europa MSC EuribiaOp naar de Noorse Fjorden! De eerste stop is Kopenhagen. Wat is dat toch een leuke stad. Neem hier een kijkje bij de Kleine Zeemeermin. Of wandel door de Stroget en ga lek..

    Alesund

     8 dg cruise Deense en Noorse Steden

     8-daagse Vakantie naar More og Romsdal bij 8 dg cruise Deense en Noorse StedenOp naar de Noorse Fjorden! De eerste stop is Kopenhagen. Wat is dat toch een leuke stad. Je hebt natuurlijk de Kleine Zeemeermin gezien. Verder heb je door de Stroget gewan..

     Alesund

     Chalets en Bungalows in Denemarken     Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

     Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
     Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!