Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dubbeldekker Amsterdam

Amsterdam, Nederland

 

dubbeldekker-amsterdamdubbeldekker-amsterdamdubbeldekker-amsterdamdubbeldekker-amsterdamdubbeldekker-amsterdam
Favoriet 
 

v.a. 919

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 9 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dubbeldekker Amsterdam in Amsterdam

Slaap in deze 47 jaar oude dubbeldekkerbus! De bus heeft alles wat je nodig hebt: volledige uitgeruste keuken, een verwarming, 9 bedden en een lounge. Geniet binnen van de koudere nachten of kamp buiten met een gezellig kampvuurtje.

Weinig besef van tijd, lekker chillen in of rond de bus na een lange dag, kampvuurtje erbij, heerlijke bedden en op bijzondere plekken overnachten. Hoe leuk is dat? En in deze outdoor hostelbus kan het. Unieker kan toch echt niet! Deze bus is 47 jaar oud en heeft vroeger dienst gedaan als lijnbus in Engeland. Inmiddels is deze omgetoverd tot groepsaccommodatie. De bus is 4m hoog, 9m lang en 2,5m breed, heeft twee verdiepingen en 32 ramen. Met haar 40m2 is ze groter dan een gemiddelde studentenkamer.

Unieke groepsaccommodatie op een locatie naar keuze 🚌

Boven bevindt zich de slaapzaal, met 3 stapelbedden en 3 losse bedden (9 bedden in totaal). Twee van de bedden bevinden zich in de achterste ruimte, die afgescheiden is van de rest van de slaapzaal. Alle bedden hebben een nachtlampje, locker en een gordijntje voor wat privacy. Daarnaast is er nog een zithoek voorin de bus, vanwaar je het mooiste 360 uitzicht hebt!

Op de (verwarmde) begaande vloer vind je een keuken, grote eet/zit-hoek met voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. De keuken is volledig uitgerust met twee koelkasten, een gasfornuis, wasbak, oven, koffiezetaparaat en waterkoker. Daarnaast zijn er voldoende potten & pannen, borden, bekers en bestek. kruiden, koffie, thee en olie zodat je direct lekker kan gaan koken. Ook is er een volledig uitgeruste spelletjeskast en voldoende stoelen & een tafel om 's avonds lekker buiten te zitten. 

Logeren op de camping 🤩

De standplaats is op een camping waar je ook gebruik kunt maken van het sanitair. De bus is uitgerust met (compost)toilet en douche maar wij raden je aan het camping sanitair te gebruiken. In januari en februari is de bus gestationeerd op de prachtige natuurcamping in Haarlo. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Omdat dit een accommodatie op wielen is, kan de bus geparkeerd worden op elke gewenste camping! In het bos, aan zee of dicht bij de stad.  Inmiddels kennen wij enorm veel leuke campings in Nederland en denken we graag mee voor de meest geschikte camping voor jullie verblijf. Heb je zelf suggesties? Dan zijn die natuurlijk meer dan welkom. Afhankelijk van de locatie kan een toeslag van €0,95 per kilometer berekend worden. Campingkosten (gemiddeld ongeveer €10 per persoon per nacht, maar dit kan verschillen per camping. Dit dragen wij direct af aan de camping)


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.709,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.709,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.709,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede