Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

BOSHUYS

Altforst, Nederland

 

boshuysboshuysboshuysboshuysboshuys
Favoriet 
 

v.a. 292

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 3 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

BOSHUYS in Altforst

Deze boshuysjes zijn voorzien van een eigen houtgestookte hot tub, direct naast je huysje verscholen in de natuur.

Voel de harmonie en ontspanning in onze prachtig ingerichte huisjes, gelegen te midden van een betoverend boslandschap. Hier vind je een oase van rust en exclusiviteit, waar luxe en vriendelijkheid hand in hand gaan. Geniet van een zorgeloos verblijf en laat al je zorgen achter terwijl je ontspant in je eigen houtgestookte privé hottub, omgeven door een rustgevende wilgentenen schutting. Creëer mooie herinneringen met dierbaren tijdens gezellige avonden rondom de barbecue en vuurschaal.

Onze huisjes bieden plaats aan maximaal 3 personen en zijn voorzien van alle gemakken. Geniet van je eigen comfortabele opgemaakte bed, en ontspan in de privacy van je eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast staan er een waterkoker, Nespresso koffiemachine, magnetron, eierkoker en koelkastje tot je beschikking. Voor de culinaire avonturiers is er een gezellige buitenkeuken met een inductiefornuis, spoelbakken, oven en extra koelkast, waar je samen heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. De prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, badlinnen, badjassen en schoonmaakkosten. Bovendien zijn het gebruik van de hottub en het benodigde hout inbegrepen. En om je dag perfect te beginnen, bezorgt de bakker elke ochtend (behalve op zondag) verse broodjes, zodat je vol energie kunt genieten van je verblijf! Desgewenst is een volledig verzorgd ontbijt bij te bestellen.

Buitengoed Ruysbos is gelegen in het Land van Maas en Waal, een plek die je zal betoveren met zijn schoonheid. Tussen de rivieren de Maas en de Waal, ontdek je een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Laat je verrassen door de prachtige natuur en verken de vele culturele hoogtepunten in de omgeving. Breng zeker een bezoek aan de beroemde "Appeltern Adventure Gardens", een beleving die je niet mag missen!

Kom naar Buitengoed Ruysbos en kom je verbazen door de perfecte combinatie van luxe, authenticiteit, en gastvrijheid. We zorgen er graag voor dat je je meteen thuis voelt.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid