Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Altforst

Altforst, Nederland

 

vakantiehuis-altforstvakantiehuis-altforstvakantiehuis-altforstvakantiehuis-altforstvakantiehuis-altforst
Favoriet 
 

v.a. 1.252

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Altforst in Altforst

Een besloten buitengoed aan het water met o.a. een tennisbaan en een privé hottub. Uniek sfeervol ingericht 8 persoons natuurhuys met 4 slaapkamers.

Welkom bij onze prachtige natuurwoning in Gelderland, centraal gelegen in het betoverende Land van Maas en Waal, tussen de bruisende steden Nijmegen en Tiel. Verscholen in een privébos van 2,5 hectare aan "de Wetering", een serene waterloop, vind je onze accommodatie waar je zowel rust kunt vinden als nieuwe ervaringen kunt opdoen.

Een groepsaccommodatie in Gelderland, met privé tennisbaan

Het natuurhuys biedt vier gezellige slaapkamers, waarvan drie met comfortabele tweepersoonsbedden en één met twee eenpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers en drie toiletten aanwezig voor jouw ultieme gemak. De volledig uitgeruste keuken nodigt uit tot zelfverzorging en beschikt over een 5-pits inductiekookplaat, een ruime oven, een vaatwasser, een magnetron en alle benodigde voorzieningen.

Je zult je altijd op je gemak voelen, dankzij de airconditioning in de gehele accommodatie en de sfeervolle pelletkachel die een warme ambiance creëert. Buiten vind je een ruime, afgesloten tuin met een groot terras, waar je kunt ontspannen. Geniet van de houtgestookte hottub. Natuurlijk kun je ook heerlijk dwalen door ons eigen afgesloten bos.

Natuurhuis tussen Nijmegen en Tiel, met privé bos 

Daarnaast ligt het huis aan "de Wetering", een binnenwater waar je kunt kanoën en vissen. Voor degenen die graag actief zijn, hebben we zelfs een tennisbaan beschikbaar. Onze accommodatie is perfect geschikt voor families en vriendengroepen die willen genieten van rust en natuur, dol zijn op wateractiviteiten (inclusief gratis gebruik van onze kano's!) of een potje tennis willen spelen. Voor de kinderen is er de speeltuin met een avontuurlijke boomhut.

Op het geheel besloten terrein zijn tevens 3 zespersoons glamphuysen en 3 driepersoons Boshuysen aanwezig.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.931,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.931,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden