Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Welsum

Welsum, Nederland

 

groepsaccommodatie-welsumgroepsaccommodatie-welsumgroepsaccommodatie-welsumgroepsaccommodatie-welsumgroepsaccommodatie-welsum
Favoriet 
 

v.a. 2.435

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Welsum in Welsum

Luxe sfeervolle boerderijvilla met besloten wellnesstuin en een aparte overdekte recreatieruimte. Geschikt voor 25 personen!

Luxe en meer dan sfeervolle boerderijvilla met besloten wellnesstuin en een aparte overdekte recreatieruimte. Het is een multifunctioneel verblijf, voorzien van alle luxe, een zeer grote tuin en eigen parkeerplaats. Uitermate geschikt als vakantieverblijf voor gezinnen of voor familieuitjes, ook zeer passend als trouwlocatie of het vieren van jubilea. Ook behoren bedrijfsuitjes of vergaderen in de buitenlucht tot de mogelijkheden.  En weer of geen weer .....er is een heerlijke overdekte veranda waar de zon je nooit in de steek laat. Daarnaast is op locatie de mogelijkheid voor het volgen van workshops.

Vakantievilla in Overijssel met wellness tuin 🏡

Deze luxe boerderijvilla beschikt over een sfeervolle gezamenlijke ruimte, met lounge, verschillende zitjes en open keuken. De keuken is van alle luxe voorzien, waaronder een 5 pits gasfornuis, een dubbele oven met magnetron, dubbele vaatwaatwasser en 2 koelkasten met vriesgedeelte. Er is een extra relaxhoek met TV, ideaal voor pubers en kinderen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een extra keuken tegen betaling.
Groepen t/m 22 personen beschikken standaard over 9 slaapkamers. Ben je met 23 tot 25 personen dan zijn de extra 2 slaapkamers (een 2 persoons kamer en 1 persoons kamer) inclusief. Wanneer je met 22 personen of minder bent en graag gebruik wil maken van deze extra slaapkamers dan zijn deze optioneel.  Naast de veranda en zonneterrassen kun je hier heerlijk ontspannen in een besloten wellness-tuin. De bijzondere tuin is voorzien van een buitensauna, jacuzzi, buitendouche, heerlijke ligbedden en een veranda (bij te huren). De accommodatie beschikt over 2 elektrische laadpalen.

Wandelen, zwemmen, fietsen.. alles is mogelijk! 🤩

De groepsaccommodatie is gelegen in de stedendriehoek Deventer. In het prachtige natuurgebied op 200 meter van de accommodatie zijn mooie wandelroutes langs de IJssel. Op ongeveer 8 km van de accommodatie is er genoeg watervertier zoals o.a. de mogelijkheid om lekker te zwemmen, kanovaren e.d.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.875,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.675,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen