Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ182 Vakantiehuis Kerkwerve

Kerkwerve, Nederland

 

vz182-vakantiehuis-kerkwervevz182-vakantiehuis-kerkwervevz182-vakantiehuis-kerkwervevz182-vakantiehuis-kerkwervevz182-vakantiehuis-kerkwerve
Favoriet 
 

v.a. 266

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 3 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ182 Vakantiehuis Kerkwerve in Kerkwerve

Knusse 2-persoons vakantiehuis in Kerkwerve

Net buiten Scharendijke op Schouwen-Duiveland kunt u dit knusse twee persoons vakantiehuis huren. Het is er rustiek en zeer sfeervol en u heeft er de beschikking over een eigen omheinde tuin. Het vakantiehuis ligt naast de eigenaar op het erf van een voormalige, niet meer in gebruik zijnde boerderij, aan de rand van het natuurgebied Tureluur. Het is een prima locatie om vele vogels te spotten en te genieten van de mooie natuur. Het is een prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen van het normale, drukke bestaan. En daarnaast is het een prima vertrekpunt voor het maken van allerlei uitstapjes.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fijne wandelingen en lange fietstochten door de bossen, duinen en langs de historische dorpen en steden, zoals Scharendijke, Renesse, Noordwelle, Ellemeet en Burgh-Haamstede. De nabijgelegen natuurgebieden, zoals de Grevelingen, Plan Tureluur, De Schelphoek en de Oosterschelde zijn prachtig en zeker de moeite van het ontdekken waard. Het grote Noordzeestrand bevindt zich op slechts zeven kilometer, op de fiets bent u er zo! Kom dus snel genieten van al het moois dat Schouwen-Duiveland u heeft te bieden.


- In juli en augustus is de huur inclusief energie, in andere maanden naar verbruik. 
- In juli en augustus  uitsluitend per week van vrijdag tot vrijdag
WIFI aanwezig



  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 354,-   Boek
Van 09-08-2024 t/m 16-08-2024 (7 dagen) 712,-   Boek
Van 23-08-2024 t/m 30-08-2024 (7 dagen) 712,-   Boek
Van 26-08-2024 t/m 30-08-2024 (4 dagen) 354,-   Boek
Van 07-10-2024 t/m 11-10-2024 (4 dagen) 354,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn