Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Gulpen

Gulpen, Nederland

 

vakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpen
Favoriet 
 

v.a. 1.427

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Gulpen in Gulpen

Dit vakantiepark bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie!

Midden in de Limburgse landschappen vind je deze 12-persoons groepsaccommodatie welke is gelegen op een vakantiepark! De accommodatie is van alle gemakken voorzien, waar je van rust en ruimte kunt genieten!

Groepsaccommodatie in Limburg, nabij het bos

Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met TV en eethoek. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van o.a. een koel-vriescombinatie, combimagnetron, koffieapparaat en vaatwasser. Beneden zijn drie slaapkamers met twee eenpersoons bedden. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Boven zijn er nog eens drie slaapkamers met twee bedden. Ook zijn er boven twee badkamers, één met douche en één met een ligbad en wastafel en een apart toilet. Buiten vind je een privé terras met prachtig uitzicht.

Geniet samen van het Limburgse heuvellandschap 

Het vakantiepark bevind zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie. Op het vakantiepark vind je een kinderboerderij, speeltuin voor de kleintjes, tennisbaan en tafeltennis. Voldoende activiteiten voor iedereen!

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.783,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.783,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet