Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Den Helder

Den Helder, Nederland

 

groepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-helder
Favoriet 
 

v.a. 1.293

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Den Helder in Den Helder

Deze groepsaccommodatie met privé zwembad is geschikt voor 12 personen en is gelegen in Julianadorp aan Zee. Een prachtige groepsaccommodatie voor een weekendje weg met vrienden of een vakantie met de hele familie.

Geniet met maar liefst 12 personen in Julianadorp aan zee en van een onvergetelijke vakantie of een gezellig weekendje weg met vrienden. Deze groepsaccommodatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd en met het privé zwembad wordt jouw verblijf extra bijzonder. Laat je betoveren door de prachtige inrichting en geniet van alle voorzieningen, zowel binnen als buiten. Hier ben je verzekerd van plezier, ontspanning en de mooiste herinneringen!

Groepsaccommodatie in Julianadorp aan zee met privé zwembad 🏡

Binnen in de villa tref je een ruime woonkamer met een gezellige zithoek en een open woonkeuken, perfect voor gezellige momenten met de hele familie. Op de begane grond vind je ook de eerste slaapkamer, compleet met een aangrenzende badkamer en walk-in closet, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Op de eerste etage wachten nog eens vier prachtige slaapkamers op je, samen met een tweede badkamer. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd, waardoor je je direct thuis zult voelen. Binnen is de villa smaakvol ingericht, terwijl buiten de omheinde tuin een paradijselijk toevluchtsoord biedt. Terwijl de kinderen zich vermaken in het verfrissende zwembad met een diameter van 4,50 meter en een diepte van 1,10 meter, kun jij 's avonds heerlijk barbecueën aan de sfeervolle bar. Beide zijden van de accommodatie hebben een ruim terras, dus er is altijd een plek om te genieten van de zon of wat schaduw te vinden. De volledig omheinde tuin zorgt voor extra privacy en gemoedsrust.

Ontdek de kust! ⛱

Julianadorp aan Zee heeft voor ieder wat wils! Gelegen aan een breed en prachtig strand en omringd door uitgestrekte duingebieden, is het de ideale plek voor een verkwikkende wandeling of een ontspannen fietstocht. Na een dag vol avontuur kun je heerlijk thuiskomen en een verfrissende plons nemen in jouw privé zwembad, wat jouw vakantiedag helemaal compleet maakt. Het dorp zelf biedt talloze mogelijkheden om te genieten van gezellige restaurants en leuke winkels. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon quality time met je dierbaren, Julianadorp aan Zee heeft het allemaal! 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.623,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn