Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Rheezerveen

Rheezerveen, Nederland

 

vakantieboerderij-rheezerveenvakantieboerderij-rheezerveenvakantieboerderij-rheezerveenvakantieboerderij-rheezerveenvakantieboerderij-rheezerveen
Favoriet 
 

v.a. 923

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Rheezerveen in Rheezerveen

Nostalgische vakantieboerderij voor 12 personen, gelegen in de betoverende bossen van het prachtige Overijsselse Vechtdal, tussen de steden Hardenberg en Ommen.

Deze groepsaccommodatie is gelegen in de betoverende bossen van het prachtige Overijsselse Vechtdal, tussen de steden Hardenberg en Ommen. Dit familiehuis is de ideale plek om heerlijk bij te praten en herinneringen op te halen tijdens een familiereünie, een vakantie met goede vrienden of het vieren van een jubileum. In deze karakteristieke boerderij kun je genieten van de sfeer van vroeger, terwijl je toch de voordelen en voorzieningen van een moderne camping binnen handbereik hebt. Of je nu een kort weekendverblijf of een langere vakantie plant, dit familiehuis biedt alle ruimte en comfort die je nodig hebt. 

Groepsaccommodatie in Rheezerveen met zwemvijver 🏡

De accommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer met een knusse open haard, een grote eettafel en een heerlijke zithoek met televisie. Daarnaast is er een gezellige woonkeuken met een zithoek, volledig uitgerust met een magnetron en vaatwasser voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Voor een goede nachtrust zijn er in totaal 12 slaapplaatsen verdeeld over vijf slaapkamers, allemaal voorzien van hoofdkussens en dekbedden. Op de begane grond zijn er twee ruime slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met vier eenpersoonsbedden. Op de bovenverdieping bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden, één met drie eenpersoonsbedden en één met één eenpersoonsbed. Op deze verdieping is ook een toilet en wastafel aanwezig, waardoor iedereen zich comfortabel kan frissen. Daarnaast zijn er op de begane grond een aparte sanitaire ruimte met twee douches en een dubbele wastafel, die apart afsluitbaar zijn. Het toilet bevindt zich separaat van de sanitaire ruimte. In de ruime bijkeuken is er voldoende opbergruimte en staat een wasmachine tot uw beschikking. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er een kinderstoel en campingbedje aanwezig, die gemakkelijk kunnen worden bijgeplaatst op een slaapkamer op de begane grond.

Volop activiteiten tijdens je verblijf 🤩

In de vakantieperiodes zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Doe mee aan een sporttoernooi georganiseerd door het professionele recreatieteam, speel samen met Klimmy of geniet van de speeltoestellen, zoals een vogelnestschommel, een zandbak, glijbanen, een airtrampoline en een gezellige dierenweide waar de kinderen geitjes kunnen aaien en voeren. Voor de vissers onder ons is er ook een nieuwe rolstoelvriendelijke steiger in de visvijver, waar je rustig je hengel kunt uitwerpen. Voor urenlang waterpret zijn er de speel- en zwemvijver en het (licht) verwarmde zwembad. Houd er rekening mee dat alle faciliteiten op zondag gesloten zijn, zodat je deze dag in alle rust kunt doorbrengen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.858,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.093,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn