Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Beugen

Beugen, Nederland

 

vakantieboerderij-beugenvakantieboerderij-beugenvakantieboerderij-beugenvakantieboerderij-beugenvakantieboerderij-beugen
Favoriet 
 

v.a. 2.412

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 45 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Beugen in Beugen

Groepsaccommodatie gehuisvest in een verbouwde boerderij. De groepsaccommodatie biedt veel sfeer en gezelligheid doordat de authentieke bouw en vele oude elementen van de ruimte bewaard zijn gebleven.

Groepsaccommodatie gehuisvest in een verbouwde boerderij en geschikt voor maximaal 45 personen. Deze accommodatie is zeer geschikt voor families, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven. Zowel binnen als buiten is er veel ruimte beschikbaar om te recreëren. Er zijn geen andere groepen aanwezig tijdens je verblijf. 

Een groepsaccommodatie in Brabant met diverse speelweides 

Door de enorme recreatieruimte van 175 m2 is er voor elk wat wils. Er is een zithoek met leren banken. Ook staat er in deze ruimte een bar met een grote koeling, houten bartafels en krukken. In de zaal staan verschillende eettafels en oude kasten. Er is een groot dam- en schaakspel, een poolbiljarttafel, een voetbalspel en een kinderhoek. Beneden zijn voldoende toiletten en een douche. De langwerpige professionele keuken van 50 m2 bevat veel voorzieningen. Alles is op basis van zelfvoorziening, maar er is ook de mogelijkheid om van een vaste cateraar gebruik te maken. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers die rolstoel toegankelijk zijn. Naast deze twee kamers is een rolstoel toegankelijke badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping zijn 7 slaapkamers. Op alle kamers is een badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping is nog een grote, multifunctionele ruimte waar o.a. ook een badkamer is. Buiten is er een schuur met pingpongtafel, een groot terras met tafels, rieten stoelen en teakhouten banken. Er is een houtkachel aanwezig. Ook is er een overdekt terras in huiskamerstijl, een paar speelweides met een glijbaan, pingpongtafel, boombank, 3 goals, voorzieningen om te volleyballen, een pannaveldje met basketbalpaal, een wip-wap voor 3 personen, een eenpuntsschommel en een grote kabelbaan.

Samen struinen door het natuurgebied 

Het is een gebied om te wandelen en/of te fietsen. Ook is er op loopafstand het natuurgebied De Vilt: het is een oude Maasmeander. Iedere natuurliefhebber kan hier genieten van vele soorten vogels. Al drie jaar op rij is er een tweetal ooievaars te zien. In de omgeving zijn zeer veel verschillende musea. Beugen ligt 12 km van de Duitse grens verwijderd en zowel een aantal Duitse als Nederlandse steden in de buurt bieden volop mogelijkheden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.412,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.412,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn