Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1179 Vakantiehuis in Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vz1179-vakantiehuis-in-kamperlandvz1179-vakantiehuis-in-kamperlandvz1179-vakantiehuis-in-kamperlandvz1179-vakantiehuis-in-kamperlandvz1179-vakantiehuis-in-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 1.002

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1179 Vakantiehuis in Kamperland in Kamperland

6-Persoons Vakantiehuis in Kamperland

Luxe villa met panoramisch uitzicht op het Veerse Meer.

Op deze prachtige locatie, direct aan de oever van het Veerse Meer, ligt deze splinternieuwe villa voor 6 personen. Vanuit uw villa kunt u genieten van alle activiteiten op het water. Jachten, zeilboten en windsurfers kruisen elkaar. Maar het is ook een plek die rust uitademt, waar u ontspannen aan de dag begint en 's avonds na een dag op het meer of na een heerlijke stranddag betoverd wordt door een prachtige zonsondergang. 's Ochtends kunt u hier rustig wakker worden bij de stilte van het meer om daarna met de hele familie in de zon te ontbijten. Een heerlijke start van uw vakantiedag. 

De historische steden zoals Goes, Middelburg, Zierikzee en Vlissingen zijn makkelijk bereikbaar voor een cultureel uitstapje of om lekker te shoppen. Een bezoek aan Veere en Vrouwenpolder is ook zeker de moeite waard! In de periode mei t/m september kunt gebruik maken van het voet-/fietsveer tussen Kamperland en Veere. Verder kunt heerlijk wandelen door de natuurgebieden en mooie fietstochten maken door het polderlandschap. 

-Minimale leeftijd van hoofdboeker 30 jaar 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn