Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L-Cube MIVA 4

Beekbergen, Nederland

 

l-cube-miva-4
Favoriet 
     

    v.a. 443

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    L-Cube MIVA 4 in Beekbergen

    De L-Cube MIVA 4 is een modern en ruim opgezet chalet met een stijlvolle, eigentijdse inrichting. In dit chalet is met alles rekening gehouden als het gaat om toegankelijkheid voor mindervaliden. Dit is terug te zien onder andere het aangepaste sanitair, brede deuropeningen en doordachte indeling. Verder is het vrijstaande chalet gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. De stijlvol ingerichte woonruimte is voorzien van een zithoek met televisie, een eethoek en een keuken met onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden. Verder zijn er 2 badkamers, waarvan 1 ensuite, met toilet, douche en wastafel. Het chalet grenst aan een tuin met ruim gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en je hebt gratis Wi-Fi tot je beschikking.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Koelkast, Vriezer, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Inloopdouche, Badkamer ensuite, Slaapkamer(s), Boxspringbedden, Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid