Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Oud-Turnhout

Oud-Turnhout, België

 

groepsaccommodatie-oud-turnhoutgroepsaccommodatie-oud-turnhoutgroepsaccommodatie-oud-turnhoutgroepsaccommodatie-oud-turnhoutgroepsaccommodatie-oud-turnhout
Favoriet 
 

v.a. 1.939

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Oud-Turnhout in Oud-Turnhout

Altijd al willen slapen in een boomgaard? Deze vakantiewoning voor 16 overnachters en 8 slaapkamers ligt midden in een boomgaard.

Altijd al willen slapen in een boomgaard? Dan is dit je kans! Want je raadt het al.... Deze vakantiewoning voor 16 personen ligt midden in een boomgaard!

Groepsaccommodatie in België middenin een boomgaard  ☘️

Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een fijn verblijf. In de ruime zithoek kun je heerlijk relaxen. spelletjes spelen en genieten! Meer hoef je hier niet te doen. Aan de lange eettafel kun je gezellig samen zijn en van de maaltijden genieten. Een picknick of een heerlijke brunch in de boomgaard. Dit kan allemaal geregeld worden (graag vooraf reserveren). Je hebt de beschikking over 8 slaapkamers. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgemaakt. Bij aankomst staat er een kratje Corso sap voor je klaar. En niet te vergeten: gratis wifi is aanwezig! In de lente bewonder je de wit-roze bloesems en in de zomer de diepgroene kleuren van de rijpe vruchten aan de bomen. Uitgerust wakker worden in een vakantiehuis met alle faciliteiten. 

Ontdek samen het veelzijdige Oud-Turnhout 👀

In Oud-Turnhout is er van alles te beleven. Op het gebied van bezienswaardigheden en eveneens op het gebied van activiteiten. Bezoek een museum of de grote schaatsbaan.

Foto's zijn gemaakt door Michelle Vanherck


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.139,-   Boek

Bekijk alle vrije data