Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Antwerpen

Kasterlee, België

 

groepsaccommodatie-antwerpengroepsaccommodatie-antwerpengroepsaccommodatie-antwerpengroepsaccommodatie-antwerpengroepsaccommodatie-antwerpen
Favoriet 
 

v.a. 3.974

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 42 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Antwerpen in Kasterlee

Een combinatie van een vakantieboerderij een een luxe 'schuur' in de groene parel van de Kempen. Samen even ontsnappen van de alledaagse drukte; deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 42 personen.

Deze vakantieboerderij stamt uit 1926 en wordt tijdens je verblijf gecombineerd met een luxe vakantiehuis 'schuur'. Beiden accommodaties zijn sfeervol en heel knus. Samen met je familie, vrienden of collega's kun je even ontsnappen van de alledaagse drukte en samen gezellig genieten in de Kempen. Met zijn ruime indeling en warme sfeer is deze groepsaccommodatie bij uitstek geschikt voor groter gezelschap die met elkaar willen genieten, maar ook gesteld zijn op privacy. Vanaf het moment dat je het landelijke domein betreedt ben je meteen op vakantie! Geschikt voor 42 personen. 

Groepsaccommodatie in België met hottub 🏡

De ontspanningsruimte van de boerderij is de ideale plek om samen met elkaar te kunnen zijn. Je vindt hier een ruime zithoek met TV, een tafelvoetbal en een biljart. Er is een lange eettafel die plek biedt voor 32 personen in totaal. Op de benedenverdieping is ook de open keuken te vinden met 2 inductiekookplaten met 8 pitten, 2 vaatwassers, een oven, magnetron, 3 koelkasten, 1 diepvriezer, waterkoker, broodrooster en koffiefaciliteiten. In totaal zijn er 8 slaapkamers met 8 badkamers, waarvan 2 slaapkamers op de benedenverdieping en de overige 6 op de bovenverdieping. Er zijn twee aparte toiletten op de gang op de benedenverdieping. De ruime tuin leent zich om heerlijk met elkaar buiten te zitten en voor de actieve gast en de kleintjes is er ook veel sport- en speelplezier. Zo kun je in de tuin voetballen, volleyballen, spelen in de zandbak, springen op de trampoline (in de grond), gebruiken van een loopfietsje of traptractor, potje petanque spelen of tafeltennissen. 

De knusse ruime zithoek van de vakantiewoning 'schuur' is de perfecte ruimte om samen te genieten van een ontspannen moment. Van een gezellige babbel, een tv programma of een spannend boek lezen, alles is mogelijk! De lange eettafel in de lichte leefruimte biedt voldoende plek voor het hele gezelschap. Speel hier een gezellig spel samen of geniet van een hapje en een drankje. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een  inductiekookplaat, 2 vaatwassers, oven, magnetron, koelkast, extra koelkast met vriezer, waterkoker en koffiefaciliteiten. De keuken is volledig uitgerust met Miele toestellen. In totaal zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één slaapkamer op de benedenverdieping en twee op de bovenverdieping. Grenzend aan de woonkamer en keuken is er een heerlijk terras met uitzicht op het zuiden. Hier vind je een voldoende stoelen, een grote houten tafel en een BBQ. De trampoline zorgt voor veel plezier bij de kleintjes. Bij mooi weer kun je even fijn ontspannen in de hottub en voor voldoende hout wordt gezorgd tijdens je verblijf. 

Ontdek samen de groene parel van de Kempen ☘️

Naast alle activiteiten die je kunt ondernemen bij de accommodatie zelf, kun je ook volop erop uit gaan in deze fantastisch mooie streek. Kasterlee is niet alleen een mooi dorp om te zien, er is ook van alles te doen en te zien, iedereen komt hier aan z'n trekken. Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden en deze regio biedt ook een verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden. Zowel de actieve ontdekker als de natuurliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken. De groepsaccommodatie bevindt zich in de omgeving van een actieve boerderij met koeien en kalveren. Attractiepark Bobbejaanland ligt ook in de omgeving en is een leuk uitje voor gezinnen om plezier en natuur met elkaar te combineren. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 3.974,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.974,-   Boek

Bekijk alle vrije data