Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Koksijde

Koksijde, België

 

groepsaccommodatie-koksijdegroepsaccommodatie-koksijdegroepsaccommodatie-koksijdegroepsaccommodatie-koksijdegroepsaccommodatie-koksijde
Favoriet 
 

v.a. 1.451

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Koksijde in Koksijde

Moderne en sfeervolle groepsaccommodatie in het charmante Koksijde. Geniet aan het strand en onderneem samen leuke activiteiten. Geschikt voor maximaal 10 personen.

De luxe groepsaccommodatie ligt in het charmante kustplaatsje Koksijde. Geniet met het gezelschap van de zee om lekker uit te waaien en misschien ontmoet je wel de zeehonden die er wonen. Of ontspan bij de accommodatie samen op het buitenterras. Geschikt voor maximaal 10 personen. 

Sfeervolle groepsaccommodatie in België met hottub 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over een fijne woonkamer en aangezien de eigenaren erg fan zijn van Scandinavië en nordic-living is de inrichting met lichte kleuren en hoge plafonds en sfeervolle aankleding. De bovenste twee verdiepingen van de vakantiewoning worden verhuurd aan de gasten. De haardvuur zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals; een gasfornuis met 6 pitten, een koelkast met vriezer, magnetron, oven en afwasmachine. In de ruimte van de keuken staat een ruime tafel waar je met het gezelschap gezellig kunt ontbijten in de ochtend. In totaal zijn er vier kamers, waarvan 3 met een eigen douche en bad. Achteraan in de tuin staat een glamping tent met hottub. De hottub is voorzien van sfeervolle verlichting, bubbels en wordt verwarmd met een authentiek houtvuur (de tent en hottub zijn ter plaatse optioneel bij te huren, indien beschikbaar). De bovenste verdieping geeft ook toegang tot een fijn terras met uitzicht. Er zijn hier tuinmeubelen en een BBQ, zodat je fijn met elkaar kunt samenzijn. Parkeren is gratis langs de weg en fietsen kunnen geplaats worden in de garage. 

Geniet van de charmante westkust ⛱

De groepsaccommodatie ligt op een inspirerende locatie en is een ideale plek voor families, vrienden, teambuilding of andere bijeenkomsten die je op een unieke plek wilt organiseren. De eigenaars houden van natuur en mensen en het is dan ook hun doel om deze dichter bij elkaar te brengen. Bezoek de zee bij Koksijde om even heerlijk uit te waaien en misschien ontmoet je ook wel een paar van de zeehonden die er wonen. Het strand biedt volop ruimte voor sportievelingen en rustzoekers en in Koksijde zijn zelf ook veel boeiende musea, gastronomie en natuur te vinden, ook dus ideaal voor een leuk dagje uit!


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.899,-   Boek

Bekijk alle vrije data