Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Boirs

Boirs, België

 

groepsaccommodatie-boirsgroepsaccommodatie-boirsgroepsaccommodatie-boirsgroepsaccommodatie-boirsgroepsaccommodatie-boirs
Favoriet 
 

v.a. 2.259

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Boirs in Boirs

Romantisch kasteeltje voor groepen: familieweekenden, vriendenreünies, zakelijke arrangementen, evenementen, teambuilding, workshops, personeelsuitjes. Alles is mogelijk!

Welkom in het kleine, informele kasteel uit 1840, met 10 slaapkamers met eigen sanitair. Deze accommodatie is ideaal voor familie- en vrienden weekenden, teambuilding, zakelijke evenementen en personeelsuitjes. Geschikt voor maximaal 30 personen.  Het gezellige koetshuis kunt u ook huren als extra ruimte voor een klein feestje, een vergadering of een andere activiteit.  

Groepsaccommodatie in Boirs met veel sport- en spelvoorzieningen 🏡

Het Poortgebouw uit 1760 ligt tegenover het kasteel; hier bevinden zich de grote eetruimte en zitruimte. De eetkamer is geschikt voor 30 personen aan een lange tafel. Ook zijn er stoeltjes voor de kleine kinderen. De sfeervolle keuken is van alle gemakken voorzien om heerlijk te kokkerellen; 6 pits gasfornuis, elektrische oven, drie koelkasten, diepvries, horeca vaatwasser en een magnetron. Er zijn 10 slaapkamers (met eigen sanitair) met 30 slaapplaatsen. Er zijn twee kamers met een bad, één kamer met bad en douche en alle overige kamers hebben een douche. Alle kamers beschikken over eigen toilet en wastafel. Daarnaast is er een extra toilet in de toren op de begane grond dat ook vanaf het terras is te bereiken. Voor grotere groepen zijn er extra slaapplaatsen mogelijk. Tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten en heb je veel binnen en buitenruimte tot je beschikking. De gewelvenruimte met piano, pellet kachel, televisie en sjoelbakken kun je gebruiken voor een gezellig samenzijn. Deze ruimte leent zich ook voor een bescheiden disco met de aanwezige geluidsinstallatie. Indien je een eigen geluidsinstallatie meeneemt is de huur van een extra ruimte verplicht. Aan de voorkant is een bordes met drie treden. Mensen die minder goed te been zijn of rolstoelgebruiker kunnen het kasteeltje via een beton pad langs het kasteel aan de achterkant binnen gaan en zo de kamers op de begane grond bereiken. Het kasteel leent zich uitstekend voor allerlei binnen en buitenactiviteiten. Je kunt activiteiten laten organiseren, maar de groepsaccommodatie beschikt zelf ook over sport en spelvoorzieningen, zoals een voetbalveldje, 2 tafeltennistafels, jeu de boulesbaan, volleybalveld, sjoelbakken en dartspel. 

Geniet van de landelijke omgeving ☘️

De groepsaccommodatie is landelijk gelegen tussen Maastricht, Luik en Tongeren en direct gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes. Dit mooie vakantiehuis ligt in de lieflijke, maar nog nauwelijks door toeristen ontdekte Jekervallei. Het bijzondere kasteel ligt in het dorpje Boirs, op slechts 1 km van de snelweg Antwerpen-Luik (E313). Vanuit het kasteeltje heb je een prachtig uitzicht op het landgoed en het omringend groen.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.834,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.834,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 2.834,-   Boek

Bekijk alle vrije data