Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Kluisbergen

Kluisbergen Zulzeke, België

 

groepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergen
Favoriet 
 

v.a. 1.384

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Kluisbergen in Kluisbergen Zulzeke

Deze gerenoveerde hoeve ligt in Zulzeke, een stille parel in de Vlaamse Ardennen. Verzamel snel 12 vrienden of familieleden, want deze vakantiewoning moet je beleefd hebben!

Kom genieten van die goeie ouwe gezelligheid! Vanuit de accommodatie heb je alles binnen handbereik voor een actieve en ontspannende vakantie in de Belgische Ardennen. Een prachtige oude hoeve verdient het om met smaak te worden ingericht. De bouwelementen van vroeger bleven dan ook bij de renovatie bewaard. De oude koeienstal is nu het salon en de houtkachel zorgt er voor extra gezelligheid. 

Groepsaccommodatie in Kluisbergen met fijne binnentuin 🏡

Op het begane grond vind je twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer mét inloopdouche. De anderen slapen op de graanzolder. Daar zijn nog eens twee grote en twee kleine slaapkamers met twee badkamers en een apart toilet. Je kan de oude dakstructuur van de u-hoeve op zolder nog herkennen. Er is alleen isolatie aan toegevoegd. De nieuwe ingerichte keuken bevat alle comfort: elektrisch kookvuur, dampkap, microgolf, afwasmachine, koelkast, diepvries en wasmachine. Je kan er zelf koken of een echte chef laten langskomen. Er worden traiteurdiensten op maat aangeboden, mét themakok aan huis, of moeten we zeggen “aan hoeve”? De woning biedt een wilde tuin en ruime schuur, perfect voor spel en ontspanning. In de afgesloten binnentuin kan je zitten onder de notenboom, een glaasje drinken op het terras of zingen rond het kampvuur. In de zomer kan je gebruikmaken van de barbecue. Kinderen spelen in de afgesloten speeltuin.

Samen op ontdekking in de Vlaamse Ardennen ☘️

De groepsaccommodatie ligt vlakbij de top van de Paterberg. Die ken je vast wel uit het legendarische parcours van de Ronde van Vlaanderen. Haal de wielrenner in jou naar boven en smeer de benen in. Want je kan hier dus zomaar even zélf dé Vlaamse wielerwedstrijd - hij heet niet voor niets Vlaanderens Mooiste - winnen. Ga zeker ook het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde eens bezoeken. Je vindt er boeiende expo's over de koers, verhalen over de iconische wielerhelden die als eerste over de finish vlogen en een unieke fietsbeleving met high-end koersmaterialen. Huur een fiets en rij zelf het parcours van a tot z. Of stal je fiets en ontdek de omgeving te voet. Natuur is hier stilte, bossen, kronkelwegen, weiden, velden.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.534,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 1.534,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 1.534,-   Boek

Bekijk alle vrije data